Majoneesia lihapiirakkaan, onko hyvää?
Pikaista neuvoa kyselen kun ajattelin muutaman piirakan lämmittää, onko majoneesi hyvää lihapiirakassa? Sattuisi olemaan majoneesia nyt, harvoin kyllä ostan. Tässä tapauksessa tulisi vain ketsupin kanssa eikä muita täytteitä.
Kommentit (13)
Majoneesi varsinkin valkosipuli käy kaikkeen ruokaan.
Miksi edes kysyt moista? Totta hitossa majoneesi on hyvää lihapiirakassa.
Kuiva lihapiirakka on kuin sateinen ja harmaa lokakuun päivä. Sapettaa että Suomessa ei yleensä tajuta että sämpylät, lihapiirakat ja sandwichit eivät ole maukkaita kuivina.
On. Laitoin juuri majoneesia paahdetun ruisleivän päälle ennen metvurstia ja kasviksia. Majoneesia voi myös maustaa.
Laita aluksi vaan yhdelle suupalalle, jos et tykkääkään. (Mutta kyllä se hyvää on.)
Vierailija kirjoitti:
Miksi edes kysyt moista? Totta hitossa majoneesi on hyvää lihapiirakassa.
Kuiva lihapiirakka on kuin sateinen ja harmaa lokakuun päivä. Sapettaa että Suomessa ei yleensä tajuta että sämpylät, lihapiirakat ja sandwichit eivät ole maukkaita kuivina.
Koska on varmaan 10 vuotta siitä kun viimeksi olen ostanut majoneesia. Ehkä pitää kokeilla ainakin yhteen kun täällä monet suosittelee.
ap
No palaa sitten kertomaan, mitä pidit
Paksu kerros voita, najoneesia ja kermajuustoa. Nomnomnom.
Ei tosiaan mielestäni majoneesi on ihan typerä pyllykakka sipulipipuli ja valkosipulipipuli rabarbar
Kyl mää tykkään