Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Suhde ruokaan ja ruokailuun muualla maailmassa

Vierailija
21.09.2021 |

Tänään taas lounaskeskustelua kuunnellessani aloin miettiä, että onko muualla Euroopassa tai maailmalla ylipäätänsä tehty yhtä vaikeaa kuin mitä se Suomessa tuntuu tänä päivänä. Lasketaan makrojen suhteita (ymmärrän urheilijoilla tämän, en taviksilla) ja ahdistutaan jos ei jollain aterialla olekaan riittävästi proteiinia tai hyviä rasvoja. Toisessa ääripäässä on sitten ne, joita ravintoarvot ei kiinnosta pätkääkään.
Kertokaa te muualla asustaneet, keskustellaanko ravitsemuksesta ja pohditaan riittävää proteiinin saantia yms. yhtä kiihkeästi esim. italialaisessa lounaspöydässä?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi seitsemän yhdeksän