Jos teen sienipekonipastaa niin kummat paistan ensin?
Ohjeissa sanotaan että paista pekonit ja ota ne pois ja sitten siinä rasvassa paista ne sienet. Eikö se ala räiskymään kun sienistä lähtee niin paljon nestettä?
Ja missä vaiheessa sipuli?
Tartteeko mausteita?
Kiitos.
Kommentit (7)
Pekoni ensin, että kypsyy. Sieniä ei tarvi kuin kevyesti paistaa, se neste on niin vähäistä ja voithan laittaa kannen päälle.
Sipulin voi paistaa pekonin kanssa yhtä aikaa tai erikseen, jos haluat tummempaa sipulia.
Mausteiksi suolaa, mustapippuria. Eipä juuri muuta tarvita. Ehkä ruokakermaa?
AINA PEKONI ENSIN - haluat pekonin maut sieniin JA kun paistat pekonit erikseen voit täsmälleen valita miten rapeiksi ne haluat ja toisaalta miten perusteellisesti paistetut sienet haluat.
Pekoni ja sipuli yhdessä, sit sienet siinä rasvassa. Mä laittaisi suolaa, pippuria, valkosipulia ja oreganoa.
Pekonin kypsymisaika on pitempi kuin sienten. Tee kuten ohjeissa sanotaan ja huolehdi roiskeiden siivoamisesta myöhemmin.
Help?