Jos sinulla olisi kaksi possun lehtipihviä vakuumipakkauksessa, ja haluaisit syödä toisen nyt ja toisen huomenna, niin
paistaisitko molemmat jo nyt vai säilyttäisitkö huomisen pihvin raakana jääkaapissa? Pihvien viimeinen käyttöpäivä on vasta reilun viikon päässä, joten sen osalta ei oo kiirettä. Eli raakana vai kypsennettynä säilytys?
Kiitos.
Kommentit (9)
Paistaisin molemmat, koska ihan ekologisestikin järkevämpää on lämmittää pannu kerran kahden sijasta.
Raakana. Uudelleen kuumennettuna se on sitkeää. Ihan turha kypsentää tänään molemmat, jos jo huomenna syö sen toisen.
Se pihvi ei mene pilalle ilman vakuumia yhdessä vuorokaudessa. Joten ehdottomasti raakana säilyttäisin, kuka haluaa syödä mikrotettua pihviä?
Siirrä toinen vaikka leivinpaperille, jonka käärit sitten paketiksi ja nopeasti takaisin jääkaappiin. Ole tarkka, että et koske siihen lihaan paljain käsin.
Vierailija kirjoitti:
Se pihvi ei mene pilalle ilman vakuumia yhdessä vuorokaudessa. Joten ehdottomasti raakana säilyttäisin, kuka haluaa syödä mikrotettua pihviä?
Yleensä tee seuraavana päivänä siitä kastikkeen tai munakkaan paistinpannulla.
Paistaisin molemmat nyt, jollei olisi mahdollista vakumoida sitä toista uudelleen.