Käytätkö ruuanlaitossa pääsääntöisesti puna vai keltasipua?
Kommentit (12)
Punasipulia käytän enemmän ruokiin raakana (esim. salaatteihin, hampparin väliin jne... ) ja keltasipulia sitten peruskokkailuun.
Riippuu täysin ruoasta. Kotona on aina puna- ja keltasipulia, muita hankin tarvittaessa.
Vierailija kirjoitti:
Käytän eniten salottisipulia.
Mä myös. Siitä tulee tosi hyvä maku ruokaan.
Molempia käytän, mutta pääsääntöisesti keltasipulia.
Keltasipulia, vaikka punasipuli on parempaa. Tosin jos olisi toisinpäin, niin ehkä sekin sitten kääntyisi ...
Ja mieluiten sipulia syön raakana, keltasipulia etenkin voin syödä ihan "välipalana" sellaisenaan, ilman mitään lisukkeita. Mutta enemmän sitten punasipulia silloin, kun jotain nk.erikoisempaa tekee ...
Käytössä molemmat mutta ostan myös purjos. ja monia muita sipuleita.
Nykyään käytän punasipulia, mutta kevätsipuli ja purjo mahtuvat myös samaan ruokaan.
En tiedä miksi, mutta kotimaista nokkosta laitan joka ruokaan.