Miksi kasvikset on muka terveellisiä? Kuinka usein niistä mitataan torjunta-aine tai nitraattipitoisuuksia?
Vai onko normaali suomalainen ruoka terveellisempää ilman liiallista kasvisten tuputusta.
Kommentit (5)
Todellakin kyllästyttää lihan demonisoiminen ja kasvisten nostaminen ikuisen elämän eliksiiriksi. Moni uskoo, sillä lampaat kulkee lauman mukana.
Jos pierettää kasvisten tai hedelmien syönnin jälkeen, tiedät syöneesi myrkkyjä. Muuta mittausta ei tarvita.
Vierailija kirjoitti:
Todellakin kyllästyttää lihan demonisoiminen ja kasvisten nostaminen ikuisen elämän eliksiiriksi. Moni uskoo, sillä lampaat kulkee lauman mukana.
Niin paljon tutkimuksia ja tietoa kasvisten terveellisyydestä olemassa, että sen kieltäminen on vähän kuin sanoisi, että liekit eivät polta tai että aurinko ei nouse idästä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Todellakin kyllästyttää lihan demonisoiminen ja kasvisten nostaminen ikuisen elämän eliksiiriksi. Moni uskoo, sillä lampaat kulkee lauman mukana.
Niin paljon tutkimuksia ja tietoa kasvisten terveellisyydestä olemassa, että sen kieltäminen on vähän kuin sanoisi, että liekit eivät polta tai että aurinko ei nouse idästä.
otsikossa kysyttiinkin kuinka usein niiden myrkyt tutkitaan.
Ajattelit, että kasvisperäistä ruokaa syöneiden eläinten ruhot olisivat terveellisempää ruokaa, kun niihin on kertynyt moninkertaiset määrät mm. torjunta-aineita?