Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Haluan opetella syömään simpukoita, etanoita ja silliä: ilmianna hyvä ravintola missä näistä on loihdittu herkkua!

Täti Sillinen
01.09.2021 |

Extraa jos joku keksii erityisesti sillin suhteen suositeltavan ravintelin tai reseptin.

Rakastan melkein kaikkea kalaa, äyriäisiä ja mustekalaa, mutta jostain syystä en ole ikinä syönyt hyvää annosta simpukoista, etanoista tai sillistä. Näitä haluaisin opetella syömään ja tiedän että niistä varmasti voi oikeissa käsissä saada hyvää. Joten suosittele ravintolaa tai reseptiä!

Oma kokemus em. aineksista:

Etanat: valkosipulivoissa uitettuja kumipaloja mitkä hyvä jos saa nieltyä. Yhtä hyvin voisin tilata pyöränkumin uitettuna valkosipulivoihin ja yrttiöljyyn. Sama toistunut Italiassa, Saksassa ja Suomessa.

Simpukat: Se "merellinen" eli mutainen maku.. en tosin ole ikinä päässyt maistamaan esim. ostereita, kokemukset scampia ja sinisimpukkaa italiassa ja Suomessa. Aina sitä elättelee toiveita että se mudan maku olisi hävinnyt, muttei ole. Niin ja joka kerta Italiassa myös saanut ripulin scampeista :D

Silli: Haluaisin muttei pysty. Pieni pala menee jotain hyväksi kehuttua silliä uuden perunan kera ja se siitä.

Rakastan erityisesti graavikaloja, vaalealihaisia kaloja, äyriäisiä, mätejä joten itseäkin ihmetyttää miksi em. ruoka-aineet ovat ei niin hyviä ja haluaisin niistä pitää :D en varmaan vain ole saanut oikeanlaista. Sillistä tosin alan mennä jo takuuseen ettei ole se oma juttu kun olen yrittänyt opetella syömään jo skidistä lähtien ja vieläkään ei nelikymppisenä toimi...

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi neljä