Liian kuumaa kahvia?
Onko kellään sellaista ongelmaa, että kahvista tulee liian kuumaa? Mulla on ollut puolitoista vuotta töissä Braun CafeHouse, joka on toiminut ihan ok. Nyt kesäloman jälkeen kahvista tulee oikeastaan aika pahan makuista ja aivan liian kuumaa. Vaikka laitan ihan samalla tavalla maitoa kuin ennenkin, se polttaa suuta.
Tietääkö kukaan, mikä voi olla vikana?
Kommentit (5)
Häh? Ei se kahvi voi mitenkään olla liian kuumaa kun se kuuluu uuttaa 90 asteessa. Sehän on polttavan kuumaa tuoreena ihan lähtökohtaisestikin. Jos vielä lisäät siihen maitoa niin en ymmärrä ongelmaasi.
Kyllä se vaan on liian kuumaa, ihan polttavaa. Ennen se oli siis ei suuta polttavaa, sopivaa.
Epäilen, että keitin on rikki. Jotenkin tuntuu, että kahvista tulee paitsi kuumaa niin myös kitkerää. Käytän ihan samaa kahvia kuin ennenkin, samoin yhtä paljon maitoa. Kun laitan kahden desin mukiin kahvin lisäksi puoli desiä maitoa, suu palaa.
Täytyy kai ostaa uusi keitin.
Jos koko laite (keitin) kuumenee tavallista enemmän, se voi olla rikki. Takuulaput on hyvä säilyttää ja reklamoida kauppaan tai valmistajalle.
Makuun voisi auttaa puhdistus, ohje esim. https://www.martat.fi/marttakoulu/kodinhoito/kodinkoneet/kahvinkeitin/
Lämpö asiaan en osaa sanoa mitään, kun ei kyseinen keitinmallikaan ole tuttu.
Up