Mikä on teistä paras salaattikastike? Auttakaa ensikertalaisita ostoksilla, hinnalla ei väliä.
Kommentit (16)
Tulee ihan perussalaattiin jossa retiisiä, kurkkua,tomaattia,herkkusieniä.t.ap
Perusvinegretti minkä voit siis tehdä, kun sulla on öljyä, jotain happoa ( esim. sitruunamehua, omenaviinietikkaa, jne) suolaa ja pippuria.
Erilaisia variaatioita löytyy pilvinpimein ja kokeilemalla selviää oma suosikki, mutta tuolla perusohjeellakin pärjää ihan hyvin.
Felixin Perinteinen salaatinkastike sopii lähes kaikkiin erilaisiin salaatteihin.
Felixllä on laadukkaita kastikkeita kyllä.
Vierailija kirjoitti:
Perusvinegretti minkä voit siis tehdä, kun sulla on öljyä, jotain happoa ( esim. sitruunamehua, omenaviinietikkaa, jne) suolaa ja pippuria.
Erilaisia variaatioita löytyy pilvinpimein ja kokeilemalla selviää oma suosikki, mutta tuolla perusohjeellakin pärjää ihan hyvin.
Hiukan makeutta voi laittaa, jos salaatissa ei ole, esim. hunajaa tai ihan sokeria.
Itse laitan usein sinappia vinegrettiin, se saostaa kastikkeen.
Parempaa kuin Heinz smokey cesar en ole löytänyt. Ihan uskomattoman hyvää.
Tykkään Pirkan japanilaisesta salaatinkastikkeesta, mutta ap:n salaattiin se ei taida sopia.
Sitruunavinegretti on toinen lempparini, ja kolman ihan vaan balsamicoa sellaisenaan pieni ripaus.
Vierailija kirjoitti:
Tulee ihan perussalaattiin jossa retiisiä, kurkkua,tomaattia,herkkusieniä.t.ap
Yök.
Kaupan salaatinkadtikkeet ihan kuraa.
Helppo tehdä itse.
Hyvä ohje oli jo tuos edellä. Makeutta ja sinappia vaan lisäksi
valmiskastikkeet tosiaan on kuraa lähes poikkeuksetta, siksi rakastuin siihen Heinzin smokey cesariin kun se oli jotain muuta kuin kuraa, aivan järjettömän hyvää, on kokeilemisen arvoinen, pieni pullo ja hintaa vain pari euroa
Hyvä oliiviöljy ja tippa hyvää etikkaa, mausta riippuen balsamicoa, omenaviinietikkaa, samppanjaetikkaa.
Itse tehty sinappikastike myös yksi parhaita.
Salosen pimeäpullo ja sieltä mestarin salaatinkastike.
Öljyn ja etikan kanssa myös ripaus suolaa ja pippuria.
Valmiskastikkeessa maksat lähinnä sokerista ja vedestä.
Mihin salaattiin ja millaiseen tilanteeseen se tulee?