Lue keskustelun säännöt.
Itse vuosia ravintola-alalla olleena voin todeta, etten yhtään ihmettele miksei se houkuttele porukkaa
20.08.2021 |
Monesti työmäärä aivan epäinhimillinen ja palkkaus huonoa. Pitkät työajat, paahdat menemään aamusta iltaan, helteillä kivaa olla tuntitolkulla kuumassa keittiössä, pahimmillaan ei taukoja, et ehdi edes istua, jonka takia selkäsi on aivan paskana tuntikausia kestävästä seisomisesta, ruoan syöt lennossa - jos mitenkään ehdit. Olen itse painanut monesti menemään pitkiä päiviä ilman välitaukoja ja ruokaa, kun ei vain ehdi, vuoroilla liian vähän henkilökuntaa ja sinun pitäisi olla mustekala. Kerran ruoanlaiton lomassa juoksin kassalla vähän väliä palvelemassa jnejnejne
T. Ei enää IKINÄ ravintola-alaa
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Olen ravintolakokki ammatiltani ja voin allekirjoittaa aloituksesi.