Miksi susheihin on alettu lisätä jotain uppopaistettuja versioita?
Joko riisin päällä jotain uppopaistettua, tai sitten koko sushipala on uppopaistettu. Eihän se rasvan maku sovi ollenkaan raikkaaseen sushikokonaisuuteen.
Vaikea uskoa, että Japanissa syötäisiin sellaista.
Kommentit (9)
Kyseessä on Tempura ja nimenomaan Japanilainen ruokalaji.
Vierailija kirjoitti:
Kyseessä on Tempura ja nimenomaan Japanilainen ruokalaji.
No eikä ole. Tempuraa ei todellakaan Japanissa tehdä riisistä.
Ruokalajit ja kansallisuudet kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella.
Älkää käykö kiinalaisissa tai vietnamilaisissa susheissa. Käykää oikeissa paikoissa, niin taataan tuotteiden auteentisuus ja laatu pysyy hyvänä.
Vierailija kirjoitti:
Älkää käykö kiinalaisissa tai vietnamilaisissa susheissa. Käykää oikeissa paikoissa, niin taataan tuotteiden auteentisuus ja laatu pysyy hyvänä.
Joo ja käydään vaan amerikkalaisten pitämissä hampurilaispaikoissa ja vain italialaisissa pitserioissa jne. Eikä mitään halloumia hampurilaiseen tai poroa pitsaan.
Hohhoijaa.
Olen syönyt Japanissa uppopaistettua sushia. Hyvää on.
Eihän se mikään klassikko ole. Mutta joku on kehitellyt sen tempurasta. Syömäni sushi oli siis fritattu rapu+riisi nigiri.
Riisi ja raaka kala eivät sisällä transrasvoja. Uppopaistamalla saadaan sushi paremmin vastaamaan suomalaisen ruokateollisuuden lautasmallia.
Vierailija kirjoitti:
Sushibuffeteissa tämä on keino vähentää hävikkiä. Pöydässä seisoneet sushit voi uppopaistettuna pistää uudelleen tarjolle.
Ennen kuin kukaan ehtii ottaa esille, kuinka tämä on asiakkaiden huijaamista, totean, että buffetravintoloiden on pakko mitätöidä hävikki. Jos näin ei tehdä, on nostettava hintoja, mistä asiakkaat tietenkin valittavat.
Jokaisessa buffetissa tehdään näin. Ala carte -annoksista jääneet soosit hyödynnetään seuraavan päivän lounailla, mutta myös buffetista jääneet vihersalaatit yms hyödynnetään illan lautasannoksissa
Ei googlailun perusteella näytä olevan mikään suomalainen trendi, vaan laajemminkin levinnyt. Uutta pitää kehitellä ja kokeilla.
Sushibuffeteissa tämä on keino vähentää hävikkiä. Pöydässä seisoneet sushit voi uppopaistettuna pistää uudelleen tarjolle.
Ennen kuin kukaan ehtii ottaa esille, kuinka tämä on asiakkaiden huijaamista, totean, että buffetravintoloiden on pakko mitätöidä hävikki. Jos näin ei tehdä, on nostettava hintoja, mistä asiakkaat tietenkin valittavat.