Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi susheihin on alettu lisätä jotain uppopaistettuja versioita?

Vierailija
05.08.2021 |

Joko riisin päällä jotain uppopaistettua, tai sitten koko sushipala on uppopaistettu. Eihän se rasvan maku sovi ollenkaan raikkaaseen sushikokonaisuuteen.

Vaikea uskoa, että Japanissa syötäisiin sellaista.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
05.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sushibuffeteissa tämä on keino vähentää hävikkiä. Pöydässä seisoneet sushit voi uppopaistettuna pistää uudelleen tarjolle.

Ennen kuin kukaan ehtii ottaa esille, kuinka tämä on asiakkaiden huijaamista, totean, että buffetravintoloiden on pakko mitätöidä hävikki. Jos näin ei tehdä, on nostettava hintoja, mistä asiakkaat tietenkin valittavat.

Vierailija
2/9 |
05.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyseessä on Tempura ja nimenomaan Japanilainen ruokalaji.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
05.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyseessä on Tempura ja nimenomaan Japanilainen ruokalaji.

No eikä ole. Tempuraa ei todellakaan Japanissa tehdä riisistä.

Ruokalajit ja kansallisuudet kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella.

Vierailija
4/9 |
05.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älkää käykö kiinalaisissa tai vietnamilaisissa susheissa. Käykää oikeissa paikoissa, niin taataan tuotteiden auteentisuus ja laatu pysyy hyvänä.

Vierailija
5/9 |
05.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Älkää käykö kiinalaisissa tai vietnamilaisissa susheissa. Käykää oikeissa paikoissa, niin taataan tuotteiden auteentisuus ja laatu pysyy hyvänä.

Joo ja käydään vaan amerikkalaisten pitämissä hampurilaispaikoissa ja vain italialaisissa pitserioissa jne. Eikä mitään halloumia hampurilaiseen tai poroa pitsaan.

Hohhoijaa.

Vierailija
6/9 |
05.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen syönyt Japanissa uppopaistettua sushia. Hyvää on.

Eihän se mikään klassikko ole. Mutta joku on kehitellyt sen tempurasta. Syömäni sushi oli siis fritattu rapu+riisi nigiri.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
05.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riisi ja raaka kala eivät sisällä transrasvoja. Uppopaistamalla saadaan sushi paremmin vastaamaan suomalaisen ruokateollisuuden lautasmallia.

Vierailija
8/9 |
05.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sushibuffeteissa tämä on keino vähentää hävikkiä. Pöydässä seisoneet sushit voi uppopaistettuna pistää uudelleen tarjolle.

Ennen kuin kukaan ehtii ottaa esille, kuinka tämä on asiakkaiden huijaamista, totean, että buffetravintoloiden on pakko mitätöidä hävikki. Jos näin ei tehdä, on nostettava hintoja, mistä asiakkaat tietenkin valittavat.

Jokaisessa buffetissa tehdään näin. Ala carte -annoksista jääneet soosit hyödynnetään seuraavan päivän lounailla, mutta myös buffetista jääneet vihersalaatit yms hyödynnetään illan lautasannoksissa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
05.08.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei googlailun perusteella näytä olevan mikään suomalainen trendi, vaan laajemminkin levinnyt. Uutta pitää kehitellä ja kokeilla.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kaksi kaksi