Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Keliaakikot/gluteenittomat! Kummasta jauhosta tulee parempi levy-täytekakun pohja: perunajauhoista vai gluteenittomasta jauhoseoksesta?

Leipuri
30.07.2021 |

Teen 3 levyn kääretorttupohjasta täytekakun, ja pohdin että kumpaako noista jauhoista käyttäisi..
Maku, rakenne, kuohkeus?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
30.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huhuu :)

Vierailija
2/10 |
30.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhoseoksesta tulee minusta parempi. Ei ole niin mureneva kuin perunajauhosta tehty

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
30.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suosittelisin laittamaan molempia

Vierailija
4/10 |
30.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

No gluteenittomista jauhoista tietysti! Eihän perunajauhoista mitään torttupohjaa saa..

Vierailija
5/10 |
30.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No gluteenittomista jauhoista tietysti! Eihän perunajauhoista mitään torttupohjaa saa..

Tietysti saa, ja oikein suussa sulavan saakin.

Vierailija
6/10 |
30.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunajauhoista ehdottomasti. Maistuu ja näyttää samalle kuin normaali pohja. On hiukan murenevaisempi mutta sen voi estää, kun ei täytä samantien vaan antaa kunnolla jäähtyä ja laittaa vaikka jääkaappiin hetkeksi. Jotkut suosittelee pakastamistakin mutta en ole kokeillut. Juuri tein perunajauhoista kakkupohjan ja sain leikattua palat aivan siististi, ei murentunut yhtään enempää kuin normaali kakkupohjakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
30.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vastauksista.

Taodan laittas molempia?

Vierailija
8/10 |
30.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kummastakaan. Murenevia ja pahoja.

Vehnäjauhoista paras.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
30.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puolet ja puolet olen laittanut. Minusta tulee jopa parempi kuin normiversiosta; pehmeä ja ilmava.

Vierailija
10/10 |
30.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhoseoksesta kyllä parempi. Tärkeää kuitenkin tietää tarvitseeko olla luontaisesti gluteeniton.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kaksi neljä