Fazerin vadelmajogurttipatukkaa muutettu
Kaupassa sattui olemaan vanhalla kääreellä (kiiltävä) sekä uudella kääreellä (matta) joten otin molemmat jotta voi vertailla. Ja kyllä vain oli muuttunut muukin kuin pakkauksen ilme.
Vanha oli selkeästi paremman makuinen kuin uusi. Uusi ei maistunut nimeksikään vadelmalta eikä siinä ollut sitä pientä kirpeyttä. Myös suutuntuma oli limainen ja paksu, ihan kuin itse suklaa olisi jotenkin liisteristä tai jopa kumista.
Miksi Fazer miksi?
Kommentit (9)
Sitä palmuöljyä tungetaan nykyään joka paikkaan.
Aina vaan halvemmalla pitää saada tehtyä! Pakkauskoot pienenee ja hinta nousee. Älkää hyvät ihmiset ostako näitä.
Eikö tuo ole muuttunut jo ajat sitten?
Onneksi kaupasta löytyy muunkin merkkisiä makeisia.
Varsinkin suklaiden osalta laadun alas ajaminen harmittaa. Kyllä sen vaan maistaa, kun ei ole kunnon aineksista tehtyä.
Ostin viikonloppuna pitkästä aikaa kokonaisen Fazerin sinisen suklaalevyn. Oli tarkoitus laittaa se pojan kanssa puoliksi. Oli ollut jo monta tuntia pöydällä huoneen lämmössä, kunnes aloin paloittelemaan sitä. Ei juma.. Sitä ei meinannut saada edes puoliksi, kun oli ihan kumia. Taipui ja venyi vaan ihmeellisesti. Ennen se oli sellaista suussasulaavaa, nyt vaan liimamaista tahnaa. Ainesluettelon mukaan siinä ei edes ole sitä palmuöljyä. Mitähän sillekin tuotteelle on tapahtunut? Siinä rouskui jotain hampaiden välissä. Olikohan se sokeria, vai jotain ötököitä? Vika kerta kun siihen enään kosken.
Vierailija kirjoitti:
Eikö tuo ole muuttunut jo ajat sitten?
Juu on ollut pskaa jo pitkään mutta nyt on tapahtunut muutos vieläkin huonompaan uuden mattapintaisen kääreen myötä.
Fazerille tuntuu olevan tärkeämpää sievät paketit kuin itse sisältö.
Ai niin ja ainesosaluetteloita vertaamalla tein seuraavan havainnon: vanhassa oli kasvirasvat palmu ja shea. Uudesta oli tiputettu shea pois kokonaan eli pelkkää palmua.
Ap