Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ruoka-asiaa

Vierailija
18.07.2021 |

Pizzat ja uppopaistetut ruuat kun ovat tunnetusti hirveän rasvaisia, niin miten ihmeessä nykyään vielä pizzankin päälle ravintoloissa levitellään jotain kastikkeita (majoneesia.) ja uppopaistettujen ruokien kanssa tuodaan majoneesidippejä... kaverin fb kuvia vaan ihmettelin. On esim friteerattuja juustoja ja majoneesidippi. Kera ranskalaisten ja uppopaistettujen leivitettyjen jotain lihatuotteita.

Taitaa olla aika kahtiajakautunutta kansa ruokailujensa suhteen, mutta itse en tuollaista saisi alas.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kaksi kaksi