Marinoitu pork spare ribs (Kotimaista) HELP!
Ostin K-marketista muovissa olevan tommosen niin voiko sen koko suorakulmion laittaa sellaisenaan uuniin vai pitääkö sitä leikellä jotain osia pois raakana tai jotain rasvaa poistaa vai onko valmis?
Kommentit (4)
Osa kuuluu paistaa uunissa siinä omassa muovissaan. Jos väärin luulee että paistettava omassa muovissaan niin vaarallista.
Ottaisin pois muovin ja uuniin uunivuokassa kasvisten ja veden kanssa. Vettä melkein paistin alapinnan yli ja valkopippuria päälle. Jotkut laittavat nesteeksi maitoa tai kermaa. Italiassa perinteisesti tuo porsaanosa antaa rasvaisuutta tikun ympärille kerätttyn naudanlihaan. Kebapin osa-aines ja hyvä ruoka tehtäväksi! Ohelle ehkä porkkanoita ja valkosipuliperoita?
Heitin sellaisenaan uuniin leivinpaperille en tiedä onnistuuko. Kai sen kypsänä saa leikeltyy. Kylkeen salaatti ja chimichurri.
Katselin vaan Youtubea en tajunnu kun siellä joku amerikkalainen poisti ties mitä kalvoja ja 13. luun kohdalta sen reunan heitti pois.
Ehkä toi valmiiksi muovitettu on valmiiksi tehty, 7e/kg. Kyllä se muovi kuuluu ottaa pois.
Uuniin vain. Suoraan sinne kuin joulukinkku! Valkoinen osa on silavaa, sitä mistä Sepe Susi haaveilee porsaita katsellessaan, ihanaa lihaa kaikki tyynni!
Keitä uusi peruna ja pieni tillinlehvä, syöt kuin kesäisin on aina syöty!
Liha EI OLE murh aa!
PS, tuon voi tehdä myös rosvopaistin tapaan uunissa folioon kasvisten ja juureten kanssa käärittynä. Muutamia sipuleita, porkkanoita lanttua ja etenkin punajuurta foliokääröön ja kulkua sekaan. Kolme tuntia 90 astetta tai vuorokausi haudutuspadassa kuten itse teen ollessani mökillä. Ruoka on koko ajan valmiina!