Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tämän päivän takaisinvedot 1.7 Pågen pullat ja Lidlin pähkinät. Tuotteita ei tule syödä, laatuongelmaa ja etyleenioksidia.

Vierailija
01.07.2021 |

ALla linkit:

https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/lidl-vetaa-pahkinoita-myynni…

https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/nyt-vedetaan-pagenin-pullaa-…

Miksi tuntuu, että näitä takaisinvetoja on koko ajan? Hyvähän se on, että laadunvalvonta pelaa, mutta onko tuotteiden valmistuksessa nykyään jotain häikkää? Missä valmistetaaan, entä halpatyö?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
01.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlissä tuntuu ainakin jatkuvasti olevan takaisinvetoja.

Vierailija
2/7 |
01.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puolisoni on elintarviketyöskentelijä, ja sanoo että kuluneen vuoden aikana on ollut todella paljon virheellisiä tuotteita liikkeessä. Vähän aikaa sitten hävittivät useita kiloja tuoretta basilikaa, koska siinä oli ollut salmonellaa(oudolta kuulosti hänestäkin, juu) ja sitä ennen meni satoja kiloja jotain muuta roskiin eri syystä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
01.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Lidlissä tuntuu ainakin jatkuvasti olevan takaisinvetoja.

On K-ketju ja S-ketju myös näissä kunnostautunut. Kananmunissa on ollut salmonellaa ja suodatinpusseissa oli pitoisuudet ylittävät määrät jotain terveydelle haitallista kemikaalia (olisiko ollut s-ketjun tämä). Näitä ainakin tutkittu ja vedetty takaisin.

Vierailija
4/7 |
01.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Puolisoni on elintarviketyöskentelijä, ja sanoo että kuluneen vuoden aikana on ollut todella paljon virheellisiä tuotteita liikkeessä. Vähän aikaa sitten hävittivät useita kiloja tuoretta basilikaa, koska siinä oli ollut salmonellaa(oudolta kuulosti hänestäkin, juu) ja sitä ennen meni satoja kiloja jotain muuta roskiin eri syystä. 

Onko hänellä yhtään mitään mielipidettä, mistä johtuu? Näin kuluttajan näkökulmasta tuntuu kanssa, että koko ajan on jotain. Huolestuttaa myös se, että laki on muuttunut tuotteiden alkuperän merkinnän osalta, eli sitä ei nykyään tarvitse kuluttajalle kertoa. Riittää, että ilmoittaa pakkaajan/valmistajan Euroopassa/Suomessa.

Vierailija
5/7 |
01.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Puolisoni on elintarviketyöskentelijä, ja sanoo että kuluneen vuoden aikana on ollut todella paljon virheellisiä tuotteita liikkeessä. Vähän aikaa sitten hävittivät useita kiloja tuoretta basilikaa, koska siinä oli ollut salmonellaa(oudolta kuulosti hänestäkin, juu) ja sitä ennen meni satoja kiloja jotain muuta roskiin eri syystä. 

Onko hänellä yhtään mitään mielipidettä, mistä johtuu? Näin kuluttajan näkökulmasta tuntuu kanssa, että koko ajan on jotain. Huolestuttaa myös se, että laki on muuttunut tuotteiden alkuperän merkinnän osalta, eli sitä ei nykyään tarvitse kuluttajalle kertoa. Riittää, että ilmoittaa pakkaajan/valmistajan Euroopassa/Suomessa.

Ei kuulemma osaa oikein sanoa, mikä voisi olla syynä, mutta veikkaa että koronan myötä moni firma on pulassa ja hyväksyy siksi heikompilaatuista raaka-ainetta.

Vierailija
6/7 |
01.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

up

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
01.07.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Puolisoni on elintarviketyöskentelijä, ja sanoo että kuluneen vuoden aikana on ollut todella paljon virheellisiä tuotteita liikkeessä. Vähän aikaa sitten hävittivät useita kiloja tuoretta basilikaa, koska siinä oli ollut salmonellaa(oudolta kuulosti hänestäkin, juu) ja sitä ennen meni satoja kiloja jotain muuta roskiin eri syystä. 

Onko hänellä yhtään mitään mielipidettä, mistä johtuu? Näin kuluttajan näkökulmasta tuntuu kanssa, että koko ajan on jotain. Huolestuttaa myös se, että laki on muuttunut tuotteiden alkuperän merkinnän osalta, eli sitä ei nykyään tarvitse kuluttajalle kertoa. Riittää, että ilmoittaa pakkaajan/valmistajan Euroopassa/Suomessa.

Ei kuulemma osaa oikein sanoa, mikä voisi olla syynä, mutta veikkaa että koronan myötä moni firma on pulassa ja hyväksyy siksi heikompilaatuista raaka-ainetta.

On kyllä huolestuttavaa, jos hyväksytään heikkolaatuista ja mahdollisesti haitallista raaka-ainetta elintarvikkeisiin. Möisivät mielummin eioota.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän neljä