Eikö tampereella ymmärretä kunnon siipien päälle?
Oikeat siivet leivitetään, eikä heitetä vain sellaisenaan rasvakeittimeen kuivumaan. Jotain rotia.
Kommentit (12)
Hiljaa siellä perällä. Mene Sahalahdelle ja perusta oma siipibaari.
Vierailija kirjoitti:
Mukkasin rotvallin reunaan ja pipa lens.
Mää lähden Nässylle.
Onko Tampereella vielä KFC:tä tuli vaan kanasta mieleen?
Vierailija kirjoitti:
Onko Tampereella vielä KFC:tä tuli vaan kanasta mieleen?
On muuten kamalaa sontaa suoraan sanottuna. Amerikoissa käydessä välillä aina erehtyy, ja joka kerran jää harmittamaan ne rasvaa tihkuvat liian pehmeät leivitykset. En tiedä sitten onnistuuko ne suomen pienemmillä ostomäärillä pitämään keitinrasvan riittävän kuumana, toivottavasti. Eikös jopa ketjun perustaja pessyt kätensä touhusta ennen kuolemaansa.
Vierailija kirjoitti:
Onko Tampereella vielä KFC:tä tuli vaan kanasta mieleen?
Vielä? Ei täällä ole koskaan ollutkaan. Vain tarkoititko ”jo”?
Vierailija kirjoitti:
Hiljaa siellä perällä. Mene Sahalahdelle ja perusta oma siipibaari.
Jos perustaisin niin joutuisin kaivamaan asiakkaille aika ison montun, siipieni valmistusmenetelmä on nimittäin salaisempi kuin puuttinin ydinpommikoodi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko Tampereella vielä KFC:tä tuli vaan kanasta mieleen?
Vielä? Ei täällä ole koskaan ollutkaan. Vain tarkoititko ”jo”?
Tarkoitin siis jo. Mut tais olla vain Burgerking joka tänne tuli, kun aloin muistelemaan.
Tampereella on kyllä kiva ravintolapössis, siitä huolimatta etteivät olekaan vielä oppineet leivittämään siipiään.
Kyllä siellä ymmärretään, sehän on koko kaupunki täynnä jos jonkinlaista siipiveikkoa.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä siellä ymmärretään, sehän on koko kaupunki täynnä jos jonkinlaista siipiveikkoa.
Sehän näiden kuivalle karrelle käristettyjen siipien alkulähde onkin.
Mukkasin rotvallin reunaan ja pipa lens.