Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten jauheliha sulatetaan pakkasesta?

Vierailija
22.06.2021 |

Sulatnko jääkaapissa? Pitääkö se heti tehdä sulatuksen jälkeen?

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
22.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pese se!

Vierailija
2/13 |
22.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä käännän pakkasen pois päältä ja annan sulaa. Ei kai siihen muutakaan ratkaisua ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
22.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulatus huoneenlämmössä, jääkaappi huono, en muista syytä. Sulaneena kannattaa kypsentää heti, varmaan jonkun verran voi vielä jääkaapissakin säilyttää.

Vierailija
4/13 |
22.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikroaaltouunissa saa nopeasti sulatettua. Jos ei ole kiire sulattaa, voi jättää huoneenlämpään sulamaan tai jääkaappiin. Jääkaapissa sulaa hitaammin.

Vierailija
5/13 |
22.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit sulattaa jääkaapissa tai jos tarvit nopeammin niin huoneenlämmössä. Jos sulla on tosi kova kiire niin avaamaton paketti kuumaan veteen. Söisin sulatuksesta (jääkaapissa) viimeistään seuraavana päivänä. Huoneenlämmössä ja veden alla sulatetun heti samana päivänä.

Ja vink vink. Täällä av:lla se on jauhenliha ei jauheliha 😅

Vierailija
6/13 |
22.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joko jääkaapissa vaikka yön yli ja valmistat heti aamulla tai mikrossa sulatuksella muutama minuutti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
22.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jääkaapissa ja sanoisin heti sulamisen jälkeen. Usea valmistajahan käyttää niissä jo pakastettua lihaa jäähdytykseen, mutta tätä ei kai tarvitse mainita. Snellmannihan mainostaa ettei heillä käytettäisi pakastettua.

Vierailija
8/13 |
22.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tunti 220 asteisessa uunissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
22.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jääkaapissa yön yli. Tietysti kannattaisi paistaa se jauheliha jo ennen pakastamista, niin voi heittää jäisenä vaikka keittoon.

Vierailija
10/13 |
22.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Väärin, väärin, väärin. Joka ohje edellä on väärin. Näin se tehdään oikein: jauhelihapaketti kylmään veteen. Sulaa nopeasti ja ennen kaikkea hygieenisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
22.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nostan edellisenä päivänä jääkaappiin. Joskus olen jäisen sulattanut paistinpannussakin ja paistanut sen siis.

Vierailija
12/13 |
22.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Joko jääkaapissa vaikka yön yli ja valmistat heti aamulla tai mikrossa sulatuksella muutama minuutti

Jos laitan kilon jauhelihaköntin illalla meidän jääkaappiin, se on aamulla vielä keskeltä sula. Littana 400 g paketti kyllä sulaa yön aikana jääkaapissa.

Mutta siis kuten joku muukin kirjoitti jo. Jos se jauheliha on veritiiviissä paketissa, sen saa nopeasti ja turvallisesti (kypsymättä) sulaksi kun laittaa paketin kylmään veteen.

Ja heti sulatuksen jälkeen pitää kypsentää. Kun on kypsennetty, säilytys sama kuin millä tahansa juuri kypsennetyllä jauhelihalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
22.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen sulattanut sen keittämällä kuumassa vedessä - nopea ja varma tapa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme seitsemän