Paras Grilli-makkara?
Nyt on kesä.Kesään kuuluu ehdottomasti grillimakkara.
Mikä on mielestäsi paras grillimakkara?
Kommentit (139)
Perinteinen Hiillos Grillimakkara.
Kaikki käy kunhan on vain makkaraa.
Oman lähiteurastamon lampaanmakkara.
Kengurumakkara on parasta. Potkii mukavasti mahalaukussa.
Näistä yleisesti saatavista ja kohtuuhintaisista Wilhelm, Huiluntuhti ja Kabanossi.
huiluntuhti, outo nimi makkaralle.
mitä se huilu siinä tekee.
Atrilli tai muu ihan perusmakkara. En tykkää grillattuna reilusti lihapitoisista tai ryynimäisistä makkaroista.
S-kaupan Kotimaista-grillimakkara.
Hiillos on grillissä paras. Tikunnokassa paistettuna myös.
Ehkä kerran kesässä syön grilli makkaraa.
Kabanossi Grillibalkan, jonka voi helposti valmistaa ympärivuotisesti sähkäuunissa.
Joku oikeasti lihaisa makkara, ne jauhomakkarat on ihan kamalia, yöks. Elukoiden ruokaa.
Täydellistä grillimakkaraa ei ole vielä tullut vastaan, koska ne mukamas ’maut’; sinihomejuusto, tulinen jne. ovat poikkeuksetta olleet pettymys, luvattua makua ei vaan ole kunnolla. Tähän mennessä kokeillut chorisotkin ovat olleet laimeita.
Bratwurst parhain tähän mennessä ja sekin vain tietyltä merkiltä.
Vierailija kirjoitti:
Atrilli tai muu ihan perusmakkara. En tykkää grillattuna reilusti lihapitoisista tai ryynimäisistä makkaroista.
Sama täällä Atrilli tms. Jos haluan lihaa niin syön lihaa en makkaraa.
Minulla myös Atrilli. Ollut jo vuosikymmenet. Tosin sen koostumus ja makukin ovat jotenkin muuttuneet 2010-luvun aikana. Ei maistu enää noin vain syötynä yhtä hyvälle kuin ennen, mutta keitoissa ja paistettuna on edelleen oikein hyvää.
Huilun Tuhti.Lihapitoisuus 75%.Paksu kerros väkevää sinappia päälle.