Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Noutopöytä ravintoloiden tarjoilijoiden tavat?

Vierailija
02.06.2021 |

Joskus epäilen että noutopöytä ravintoloissa olevia työntekijöitä on käsketty pyörimään pöydän ääressä, jotta asiakkaat eivät kehtaisi ottaa niin paljon. Voiko joku tälläisessä paikassa työskentelevä, tai työskennellyt vahvistaa asian?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täh😂

Vierailija
2/7 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noutopöydän ympärillä joutuu pyörimään siksi, että sitä täydennetään koko ajan. Lisäksi asiakkaat sotkevat ja roiskivat ruokaa ympäriinsä. Ottimet heitetään kastikkeen sekaan, torsitaan samoilla ottimilla useampaa ruokaa ym.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Noutopöydän ympärillä joutuu pyörimään siksi, että sitä täydennetään koko ajan. Lisäksi asiakkaat sotkevat ja roiskivat ruokaa ympäriinsä. Ottimet heitetään kastikkeen sekaan, torsitaan samoilla ottimilla useampaa ruokaa ym.

Tuntuu kyllä että useissa paikoissa siinä pyöritään rätin kanssa jostain muusta syystä kuin pöytää pyyhkimässä. Ehkä ei silloin juuri ole muuta tekemistä?

Vierailija
4/7 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

voiko tästäkin loukkaantua?

Vierailija
5/7 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Noutopöydän ympärillä joutuu pyörimään siksi, että sitä täydennetään koko ajan. Lisäksi asiakkaat sotkevat ja roiskivat ruokaa ympäriinsä. Ottimet heitetään kastikkeen sekaan, torsitaan samoilla ottimilla useampaa ruokaa ym.

Tuntuu kyllä että useissa paikoissa siinä pyöritään rätin kanssa jostain muusta syystä kuin pöytää pyyhkimässä. Ehkä ei silloin juuri ole muuta tekemistä?

Mitä enemmän valikoimaa on, sitä pienemmät tarjoiluastiat. Siksi sitä pöytää pitää päivystää koko ajan. Samalla voi seurata, ettei ap pakkaa omaan astiaan ruokaa mukaan.

Vierailija
6/7 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Työskentelen kahvilassa joka on aina aivan täynnä, lounas tosin haetaan tiskiltä mutta aamupalabuffetti on tarkistettava 5-10 välein, koska tuotteet loppuvat todella nopeasti, ja halutaan muutenkin pitää pöytä siistinä. Ei tarvita kuin yksi sotkuinen asiakas, niin pöytä on todella ruokottoman näköinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
02.06.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

voiko tästäkin loukkaantua?

En loukkaantunut. Olen vain usein ihmetellyt tätä ja siksi kysyn mielenkiinnosta. Itsekin olin joskus puukko ja vasara vuonna pariinkin otteeseen lyhyesti ravintolassa töissä/työharjoittelussa, ja kyllä siellä johdon suusta sai kuulla mitä ihmeellisemp säästövinkkejä/pihistelyä. Ymmärrän toki että alalla ei ole rahallisesti välttämättä helppoa. Tämän vuoksi en ihmettelisi jos on tälläsiä ohjeita annettu työntekijälle.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kuusi seitsemän