Suklaa croissant vai tavallinen croissant aamupalaksi?
Kommentit (19)
Ranskassa kyllä on suklaacroissantteja: Croissant au chocolat tai toinen samantyylinen leivonnainen Pain au chocolat.
Itse tykkään naturellista, voi laittaa erilaisia marmeladeja seuraksi.
Ei kumpaakaan. Ei sitä kukaan hötöllä elä.
Nepalilainen vaimoni tekee meille yleensä suklaiset aina viikonloppuisin aamuisin. Korvaan tämän yleensä hieronnalla, käyttäen eteerisiä oljyjä ☺️
Molemmat, ensin normaali jonka väliin jotakin suolaista täytettä, ja jälkkäriksi suklaa.
Vierailija kirjoitti:
Mikä ihme on suklaa croissant (sic)? Ei Ranskassa ainakaan ole sellaisia.
Nimenomaan ranskassa oli aina niitä suklaaversioita tarjolla, hyi. Oli välillä vaikeaa löytää tavallinen, nam.
t. ranskassa asunut
Otan molemmat, työnantajani piikkiin.
t. Sanna
Suklaacroissant kuulostaa hirveältä, jos se on samanlainen kuin pain au chocolat. Tavallinen croissant on ihan ok silloin tällöin. Ei kuitenkaan riitä aamupalaksi, eikä ole kovin terveellinenkään. Paljon voita, sokeria ja valkoista vehnäjauhoa, huh.
Ota nyt Sanna taas se mieliaamiainen, kaviaaria ja samppanjaa.
Kun menee valtion piikkii, ei se ole keltään pois.
Laitetaan verotkin valtion maksettavaksi ja otetaan lisää valtion velkaa jos ei aamupalaan meinaa rahat riittää.
Mä syön ihan pelkän suklaan aamulla.
Perinteinen, jonka väliin ainkin juustoa, salaattia ja vaikkapa paprikaa. Joo, ei terveellisin aamupala mutta eipä tule moista syötyä kuin ehkä kerran puoleen vuoteen.
Sanna ottaa molemmat. Verovaroin, totta kai :D
Italiassa tarkolla Nutellalla täytetyt croissantit. Syövät aamuisin siellä usein makeata aamukahvin kanssa, eivät muuta.
Mikä ihme on suklaa croissant (sic)? Ei Ranskassa ainakaan ole sellaisia.