Miksi jossain päin maailmaa syödään eläviä eläimiä?
Kaloja, sammakoita, käärmeitä, apinoita ym. Kypsennetään vaan osittain ja sitten vaan lautaselle.
Kommentit (8)
Missä muka?! Siinähän voi jo vaaralliset viruksetkin levitä. Saati sitten eläimen rääkkäys :(
Japanissa pilkotaan lautaselle vielä sätkivää mustekalaa. Se kiemurtelee kuulemma jännästi kurkussa matkalla alas.
Onko siinä kauheen iso ero, että ravut laitetaan elävänä kiehuvaan veteen tai että esim älykkäät siat elävät stressaavissa oloissa ennen kuolemaansa?
Syödään siellä koiriakin - ihmisen parhaita ystäviä. Vieläpä ns. sivistysmaita olevinaan.
Vierailija kirjoitti:
Syödään siellä koiriakin - ihmisen parhaita ystäviä. Vieläpä ns. sivistysmaita olevinaan.
Sivistysmaat ovat sivistysmaita, koska meillä syödään possua, lehmää, kanaa, kalkkunaa, hirveä, poroa jne., eikä koiraa? Huono logiikka sulla. Ei se lautasella oleva eläin ole kenenkään ihmisen ystävä, sen takia se on lautasella, riippumatta siitä, minkä lajin edustaja se on. Joillekin poron syöminen on kamalaa, erityisesti jouluna, koska poroihin liittyy tietynlaista söpöä joulun mystiikkaa. Maassa maan tavalla. Elävien eläimien syönti on tietenkin turha lisä liharuokailuun, eikä sitä juuri missään harrasteta. Ap kuvittelee omiaan, tai paisuttelee lähes olematonta ongelmaa.
No eipä tarvitse lähteä Pohjanmeren ja Normandian rannikkoa kauemmas, kun siellä sivistyneet eurooppalaiset lupsauttelevat ostereita tuulensuojaan ja nimenomaan elävinä.
Vierailija kirjoitti:
Syödään siellä koiriakin - ihmisen parhaita ystäviä. Vieläpä ns. sivistysmaita olevinaan.
Itse asiassa koiran liha maistuu todella hyvälle grillattuna.
Missä syödään eläviä apinoita?