Lue keskustelun säännöt.
Kaksi vuohenputkenlehtiateriaa tänään
15.05.2021 |
Lounaaksi söin lohta ja wokkivihanneksia, joiden sekaan silppusin runsaasti vuohenputkea ja annoin lämmetä.
Päivälliseksi söin kokojyväpatonkia ja vuohenputkisalaatin, jossa oli vuohenputken lisäksi raakaa valkosipulia ja keitettyjä limanpapuja ja ranskalainen salaattikastike (sitruunamehua ja kylmäpuristettua rypsiöljyä).
Villivihannekset on parhaimmillaan.
Huomenna wokkaan nuoria horsmanversoja ja keitän pari perunaa niiden kaveriksi ja viereen vihreitä papuja.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Nokkoset on myös hyviä ja terveellisempiä kuin pinaatti. Käytän paljon ja pakastan talveksikin.