Kelpuutatko härän entrecoteeta kesägrilliisi pihvilihaksi vai pitääkö sen aina olla sisä-tai ulkofilettä?
Kommentit (8)
Sisäfile, aina. En tykkää yhtään rasvaisesta lihasta.
ap on varmaan nainen, joka ei ymmärrä grillaamisesta mitään?
fileepihvit ei saa kuin pilattua grillissä
Mun grilliin ei lihaa kelpuuteta.
nimim. sekasyöjä.
Grilliini päätyy yleensä entrecote tai flank steak. Rasvainen liha sopii mielestäni paremmin grillattavaksi.
Vierailija kirjoitti:
Sisäfile, aina. En tykkää yhtään rasvaisesta lihasta.
Kun valitset kaupassa sopivaa grillattavaa, on tärkeää kiinnittää huomio grillattavan raaka-aineen ominaisuuksiin. Jos halajat mahdollisimman hyvää lihaa, on rasvalla iso merkitys grillausprosessissa.
– Rasva on kaikista tärkein, eli kuiva liha ei ole se paras liha grilliin, HK:lta kerrotaan.
Sisäfilettäkin voi toki grillata, mutta sen valmistuksessa täytyy olla erityisen tarkka.
Välikyljyshän on hemmetin hyvää grillattuna