Uskaltaako avattua viikon lämpimässä ollutta viiniä juoda?
Valkoviinistä kyse ja ollut 17 asteessa viikon. Ei se haise pahalle eikä väri ole muuttunut, mutta epäilyttää jos se saakin varpus parven aikaan... Ja turha tulla alkoholismista horisemaan, olisin varmaankin sen jo viikko sitten tyhjäksi juonut jos holisti olisin. Ei vaan raaskis viemäriinkään kataa, jos sitä voikin juoda.
Kommentit (7)
Miksi jäänyt laittamatta jääkaappiin? Oletko mökillä?
Punaviinillä voisi vielä oola pieni mahdollisuus olla hengissä, mutta valkkari on kuollut. Viikon jälkeen olisi kuollut jääkaapissakin.
Vierailija kirjoitti:
Miksi jäänyt laittamatta jääkaappiin? Oletko mökillä?
Viini oli jäänyt takaeteisen pöydälle. Sinne kylmäkaappiin piti laittaa, mutta pöydältä sen tänään löysin kun kukkapurkkeja ja muuta puutarha rojua järjestelin takaisin paikoilleen.
Käytä kastikkeeseen, jos ei pysty juomaan.
Ei. Kannattaa piikittää se.