Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ostin kaupasta jotain tulisia punaisia pepperoneja ja

Vierailija
06.05.2021 |

Ihan järkyttävää, kieli ja koko suu on tulessa.
Siis kuka ihme tuollaisia syö? Kuka tuollaisia on edes keksinyt???

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
06.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

ihan sellaisenaanko pistelit poskeen? juuh, harvemmin niitä sillä tavalla käytetään.

Vierailija
2/13 |
06.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

ihan sellaisenaanko pistelit poskeen? juuh, harvemmin niitä sillä tavalla käytetään.

Ne oli jossain etikkaliemessä, joten eiköhän ne sellaisenaan ole tarkoitettu syötäväksi? Mutta miksi kukaan tuollaisia söisi, ellei ole masokisti??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
06.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä haluaisin aina syödä jo kaupassa niitä vihannesosaston tuotteita.

Vierailija
4/13 |
06.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja kaupan syytä tottakai.

Vierailija
5/13 |
06.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mausteena niitä on tarkoitus käyttää. Pilkot pieneksi ja laitat pitsan päälle.

Vierailija
6/13 |
06.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne on tarkoitettu syötäväksi kameran edessä. Video youtubeen. Rahaa tilille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
06.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mausteena niitä on tarkoitus käyttää. Pilkot pieneksi ja laitat pitsan päälle.

On kyllä hyvä mauste, tuollaisen kun laittaa suuhun niin sen jälkeen ei maista enää yhtään mitään.

Vierailija
8/13 |
06.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuliseen pitää totutella ja siihen jää pikku hiljaa koukkuun.

Miksi ostit tulisia pepperoneja jos et ole tottunu tuliseen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
06.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tuliseen pitää totutella ja siihen jää pikku hiljaa koukkuun.

Miksi ostit tulisia pepperoneja jos et ole tottunu tuliseen?

En tajunnut että ne on niin tulisia että suu on tulessa.. Miten sellaiseen voi jäädä koukkuun??

Vierailija
10/13 |
06.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jotkut vissin semmoisiakin että laitetaan pari kpl muhimaan valmistusvaiheessa, mutta ne poistetaan eikä syödä. Sitten on tietysti ne jotka haluavat jotenkin urheilla kuinka vahvaa kestävät.

Minusta miedompi chili on kiva, esim. Kastikkeissa on kiva kun sitä voi oikeasti laittaa runsaasti ruoan päälle. Polttaa silleen sopivasti, mutta muukin maistuu vielä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
06.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus ostin purkin jotain jalapenoja, ja olivat niin tulisia että sentin pätkä teki reilun litran sopasta tulista, ja se tuska sen tullessa ulos...

Tytär juuri sanoi että ostaa samaa merkkiä miedoiksi mainittuja jalapenoja, ja toinen purkki on ok, ja toinen ihan kamalia.

Vierailija
12/13 |
06.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomimarketeissa ei edes myydä mitään tulista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
06.05.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Suomimarketeissa ei edes myydä mitään tulista.

Toki myydään, onhan meillä vaikka kuinka paljon hyviä chilejä tuoretiskeillä saatavilla.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme neljä