Olen perustamassa lounasravintolaa.
Kauan olen haaveillut ravintolasta ja nyt vihdoin saan sen aikaiseksi. Kaikki on tuoretta ja itsetehtyä. Ei eineksiä, ei sitten ollenkaan. Ihmisten täytyy saada syödä hyvin ja nauttia siitä. Tämän vuoksi on suuri intohimo perustaa yritys. 🙂
Kommentit (21)
No kiva juttu ja onnea yrittäjyyteen!
20. Puuttuiko joku merkki kirjoituksesta vai? Mitä väliä?
Vierailija kirjoitti:
No kiva juttu ja onnea yrittäjyyteen!
Kiitos.
Toivottavasti tarjolla on myös yksi hyvä kasvisruoka-annos.
Vierailija kirjoitti:
Toivottavasti tarjolla on myös yksi hyvä kasvisruoka-annos.
Kyllä, ja siinä cartessa on listattu yleensä listattu proteiinit leikkeen ja koon mukaan, lisukkeet, kastikkeet joista annoksesi koostat. Paitsi tietty noissa rossoissa jossa on "Mamman pasta" ja "Pappan lihapullat"
Montakos vuotta on kokemusta ravintola-alalta? Ja millaista?
Vierailija kirjoitti:
Toivottavasti tarjolla on myös yksi hyvä kasvisruoka-annos.
Vaikka olen vegaani niin kasvisruokaan panostamalla häviää rahaa.
Tuleeko tällainen "voitte aloittaa raastepöydästä" -meininki?
Onko palkattua henkilökuntaa? Mistä otat raaka-aineet?
Vierailija kirjoitti:
Montakos vuotta on kokemusta ravintola-alalta? Ja millaista?
Tää taitaa taas olla niitä, jotka luulee, että ilman minkäänlaista ravintola-alan kokemusta voi ihan hyvin perustaa ravintolan, kun tekee kotona niin hyvää ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Montakos vuotta on kokemusta ravintola-alalta? Ja millaista?
Tää taitaa taas olla niitä, jotka luulee, että ilman minkäänlaista ravintola-alan kokemusta voi ihan hyvin perustaa ravintolan, kun tekee kotona niin hyvää ruokaa.
Miksei voi? Eikös se hyvä ruoka ole pääasia?!
Hmmm oletko ajatellut mitä ihmiset on valmiit maksamaan? Lounarin hinnan nääs.
Joo tiedätkö miten alv:T tilitetään. Entä ne lounarit?
Ja onko maksupäätesopimus jo kunnossa?
Osaatko alan tessin?
Entä hygieniabyrokratia? Onko tila hyväksytty moiseen käyttöön?
Opiskele alkoholilainsäädäntö
Jne
Mulla on sen verran tietoa ravintola-alasta että en ikinä perusta kuppilaa. Ei ole helppo pyörittää kun byrokratia on hurjaa.
Vitunmoista hommaa. En alkais ikinä, olin joskus nuorena ravintolassa tekemässä sapuskaa ja bussilasti tuli vinkumaan syömistä. Oli kyläkapakka ja minä yksin siellä keittiössä ja yks tarjoilija. Voi v...u.
Vierailija kirjoitti:
Vitunmoista hommaa. En alkais ikinä, olin joskus nuorena ravintolassa tekemässä sapuskaa ja bussilasti tuli vinkumaan syömistä. Oli kyläkapakka ja minä yksin siellä keittiössä ja yks tarjoilija. Voi v...u.
Joo ja omistaja hoitaa päälle vielä kaiken byrokratian. Ja ne koneet ja laitteet on todella kalliita
Ja ikä on?