Apua! Kokkausneuvoja tarvitaan
Kotikokit hei! Opettelen tekemään laatikkoruokia. Nyt on tulossa kaalilaatikko. En löydä mistään ohjeesta että kypsennetäänkö laatikot kannen kanssa vai ilman. Neuvokaa mua! Muutenkin saa antaa vinkkejä lastikkotyyppisten ruokien kokkaamiseen.
Kommentit (7)
kypsennetään ilman kantta, mutta jos alkaa näyttää siltä, että pinta mustuu, niin sitten joko kansi tai kostutettu leivinpaperi päälle tai sitten laatikon sijoittaminen alemmas uuniin/alalämpöön siirtyminen
Ilman kantta. Tuosta kaalilaatikosta sen verran, että jotkut paistelevat kaalin pienissä erissä voin kanssa paistinpannussa ennen kuin laittavat sen uuniin.
Väittävät että niin tulee parasta.
Loota sitten uunissa pitempään kuin mitä ohjeissa yleensä. Semmoset kaks kolme tuntia ainakin.
Yleisesti: Kunnon kerros huoneenlämpöistä voita vuoan pohjalle ni säästyy tiskatessa palaneen ruoan rippeitten kuuraamiselta plus saa hyvää makua voin imeytyessä ruokaan.
Lämpötilojen kanssa tarkkana. Itellä palaa pinta säännöllisesti jos seuraan annettua lämpötilaa ja -aikaa. Uunit ovat erilaisia.