Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua! Kokkausneuvoja tarvitaan

Vierailija
30.04.2021 |

Kotikokit hei! Opettelen tekemään laatikkoruokia. Nyt on tulossa kaalilaatikko. En löydä mistään ohjeesta että kypsennetäänkö laatikot kannen kanssa vai ilman. Neuvokaa mua! Muutenkin saa antaa vinkkejä lastikkotyyppisten ruokien kokkaamiseen.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
30.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija
2/7 |
30.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilman kantta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
30.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

kypsennetään ilman kantta, mutta jos alkaa näyttää siltä, että pinta mustuu, niin sitten joko kansi tai kostutettu leivinpaperi päälle tai sitten laatikon sijoittaminen alemmas uuniin/alalämpöön siirtyminen

Vierailija
4/7 |
30.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilman kantta. Tuosta kaalilaatikosta sen verran, että jotkut paistelevat kaalin pienissä erissä voin kanssa paistinpannussa ennen kuin laittavat sen uuniin.

Väittävät että niin tulee parasta.

Loota sitten uunissa pitempään kuin mitä ohjeissa yleensä. Semmoset kaks kolme tuntia ainakin.

Vierailija
5/7 |
30.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos neuvoista!

Vierailija
6/7 |
30.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleisesti: Kunnon kerros huoneenlämpöistä voita vuoan pohjalle ni säästyy tiskatessa palaneen ruoan rippeitten kuuraamiselta plus saa hyvää makua voin imeytyessä ruokaan.

Lämpötilojen kanssa tarkkana. Itellä palaa pinta säännöllisesti jos seuraan annettua lämpötilaa ja -aikaa. Uunit ovat erilaisia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
30.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi viisi