Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Kotiviinin teko?
23.04.2021 |
Pakastimessa on PALJON marjoja viime vuodelta (olimme paljon mökillä koronan vuoksi), joten ajattelin tehdä niistä kevyttä viiniä, niin ei tarvitse käydä Virossa ostamassa. Neuvoja aloittelijalle?
Kommentit (7)
Kirkastamisesta ja lappoamisesta ei kannata tinkiä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Laitonta...
Ei ole.
Vierailija kirjoitti:
Laitonta...
?_? Öö...ei ole.
Kilju pn nykyään laillista.
Sitähän 95% kotiviineistä käytännössä on.
Rai rai rai!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Oon tehnyt muutaman kerran kotiviiniä kaupan valmispakkauksista, enimmäkseen hyvää tuli.
Osta vesilukollinen käymisastia ja oikeanlaista desinfiointiainetta välineiden puhtaanapitoon.
Kirkastusvaiheessa kannattaa olla kärsivällinen. Mitä paremmin hiivasakat saa pois, sitä parempaa viiniä tilee.