Ruuasta tulikin pahaa, laitatko suosiolla pois tähteet?
Tein itselleni neljäksi päiväksi kokeilumielessä jotain currymössöä ja en yhtään pidä mauista tai koostumuksesta. Sain tänään syötyä annoksen lounaaksi ja nyt mietin, että heitänkö pois loput ja teen huomenna eri ruokaa.
Kommentit (8)
Pystyisikö jotenki tuunaamaan? Kookosmaidon lisäys? Soija/suola? Lisää kasviksia?
Harvoin on sattunut, mutta pakkohan se on heittää pois, jos ei pysyty syömään.
En osaa sanoa, koska en tee pahaa ruokaa.
Pois vaan. Ensi kerralla parempi tuuri.
Mä syötän epäonnistuneet miehelle tai naapurille.
Ruokaa ei heitetä roskiin! Tuunaa, lisää riisiä/perunaa/pastaa/vihanneksia - nämä laimentavat ”pahaa” makua. Jos sielu sietää, lisää muita mausteita. Jos koostumus sallii, tee vaikka munamaidolla ja juustoraasteella aateloitu paistos.
Kokeilen jos miehelle kelpaa. Jos ei, niin syön sitä itse niin paljon kun pystyn ja jos tökkii pahasti niin sitten pois.
Heitä pois, vaikka se onkin ikävää. Tein itsekin joskus niin pahaa ruokaa, että oli pakko heittää pois. Jäi etomaan siihen tulleen mausteseoksenkin maku niin paljon, että sekin lensi roskiin. Yleensä en ole nirso.