Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko täällä joku joka ei innostunut uunifetapastasta?

Vierailija
17.04.2021 |

Tein äsken ekaa kertaa ja jäin ihmettelemään että mikä tässä sai kaikki niin hurmioon?

Ja kyllä käytin aitoa fetaa, en mitään salaattijuustoa, ja oliiviöljyä, ei rypsiöljyä.

Kommentit (23)

Vierailija
1/23 |
17.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaa hyvältä, en ole koittanut, mitä kaikkea tähän tulee.?

Vierailija
2/23 |
17.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä tunkisin purkin kuohukermaa sekaan ja hetkeksi lisää uuniin..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/23 |
17.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo eipä se mitään ihmeellistä ollut.

Vierailija
4/23 |
17.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oli puhdas pettymys!

Aineet oli hyvät, noudatin reseptiä mutta ei tullut hyvää. Sai sen syötyä, siinä kaikki. Kerta kyllä riitti.

Vierailija
5/23 |
17.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laittakaa joukkoon vähän sitruunamehua, kun tulee uunista. Aivan tajuttoman hyvää, ilman sitruunaa maku vähän tasapainoton.

Vierailija
6/23 |
17.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole mitenkään ihmeellistä. Yleensä laitan lisäksi aurinkokuivattuja tomaatteja ja lohi tulee siinä samassa vuoassa kivasti. Ja tuoretta basilikaa reilusti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/23 |
17.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole kokeillut, mutta lämmin feta noin yleisesti ei ole makuuni.

Vierailija
8/23 |
17.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerran tein ja minusta tuo oli jotenkin tunkkaista. Tykkään kyllä kaikista tuohon laitettavista aineksista ja osasta jopa yhdessäkin, mutta tämä combo ei kyllä minun makuun toiminut yhtään.

Tai sitten odotin liikaa enkä tajunnut että somehypellä ei ole mitään tekoa oikeasti hehkutusta ansaitsevan huippureseptin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/23 |
17.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuossa on niin vähän ainesosia, että yksittäisten laatuun pitää panostaa ihan eri tavalla. Pastan pitää olla itsessään hyvänmakuista eli esim. Rummoa reippaassa suolavedessä keitettynä, ja feta ja öljy myös hyvälaatuista. Itse lisäsin reseptiin pari valkosipulinkynttä, chilihiutaleita, ja taisin laittaa myös oreganoa. Valmiiseen sörsseliin sitten tuoretta basilikaa. Jos olisin tehnyt saman ruoan esim. sarvimakaronista, halvimmasta juustosta, rypsiöljystä ja jättänyt mausteet ja yrtit pois niin tuskin olisin tehnyt toista kertaa.

Tuore basilika, hyvälaatuinen pasta, öljy ja feta olisi siis vinkkini jos uudestaan haluat kokeilla.

Vierailija
10/23 |
17.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En ole kokeillut, mutta lämmin feta noin yleisesti ei ole makuuni.

Meinasin jo kompata tätä, mutta sitten hoksasin ettei se syy voi olla tuokaan etten tästä uunifetapastasta tykännyt, koska se kasvispelti johon murustellaan fetaa päälle on aivan törkeän hyvää..

En muista kenen kokin resepti se oli ja itse jätin siitä munat ja pekonit pois, mutta siis porkkanat, parsat, paprikat ym ja feta niiden päällä on nam. Ja samalla tavalla siinäkin feta käy uunin kautta ja on lämmintä.

No, onneksi tuota uunifetapastaa ei ole mikään pakko toista kertaa tehdäkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/23 |
17.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerran tein ja toiste en aio tehdä. Raaka-aineetkin oli laadukkaita, joten siitä ei ollut kyse.

Vierailija
12/23 |
17.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tuossa on niin vähän ainesosia, että yksittäisten laatuun pitää panostaa ihan eri tavalla. Pastan pitää olla itsessään hyvänmakuista eli esim. Rummoa reippaassa suolavedessä keitettynä, ja feta ja öljy myös hyvälaatuista. Itse lisäsin reseptiin pari valkosipulinkynttä, chilihiutaleita, ja taisin laittaa myös oreganoa. Valmiiseen sörsseliin sitten tuoretta basilikaa. Jos olisin tehnyt saman ruoan esim. sarvimakaronista, halvimmasta juustosta, rypsiöljystä ja jättänyt mausteet ja yrtit pois niin tuskin olisin tehnyt toista kertaa.

Tuore basilika, hyvälaatuinen pasta, öljy ja feta olisi siis vinkkini jos uudestaan haluat kokeilla.

Johan sulla on ylimielinen ja kusipäinen asenne. Mikä ihme sua siinä närästää, että kaikki ei tuosta tykkää vaikka kuinka olisi kunnon aineksista sen tehnyt?

Saat sinä sitä edelleen tehdä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/23 |
17.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kerran tein ja toiste en aio tehdä. Raaka-aineetkin oli laadukkaita, joten siitä ei ollut kyse.

Jep. Itseä se ehkä harmittikin eniten, koska ne meni ihan hukkaan tuossa kun olisi voinut tehdä oikeasti hyvääkin ruokaa.

Vierailija
14/23 |
17.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luin ohjeen ja totesin siinä vaiheessa kun pitäisi litkuttaa sinne mukaan puoli pullollista oliiviöljyä, että ei kiitos.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/23 |
17.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en syty millekään missä on fetaa.

Vierailija
16/23 |
17.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuulostaa hyvältä, en ole koittanut, mitä kaikkea tähän tulee.?

Nämä on tietysti makuasioita, mutta itsekin kuvittelin just näiden ainesten takia että okei, nyt on sitten superherkkua. 

Varmaan siksi olikin itselle niin valtava pettymys. Osa kyllä kaiketi tykkääkin ja on tehnyt useamminkin eli kannattaa kokeilla toimiiko "omaan suuhun".

Vierailija
17/23 |
17.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eipä ollut erikoinen. Olen tehnyt soppa 365:sta löytämälläni Paras vegelasagne -ohjeella kaikkein maistuvimman lasagnen. On kyllä suuritöisempi kuin tuo uunifetapasta, mutta lopputulos palkitsee satakertaisesti.

Vierailija
18/23 |
17.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei edes herätä ruokahalua, että viitsisin kokeilla. Varmaan ylisuolaista omaan makuun, kun omassa suussa feta maistuu vain suolalta enkä sitä siksi syö.

Vierailija
19/23 |
17.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kyllä ollut erikoista.

Vierailija
20/23 |
17.04.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko siinä ylikypsää possunniskaa?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kuusi viisi