Huonot ravintolat ja matkailuyritykset konkkaan
Kommentit (10)
Jyväskylässä yks akka avasi kuukausi sitten kuppilan. Pelkkää pitsaa ja vetisiä soppia. Nosti kaikki mahdolliset Startti, Popup, Ely yms perustamisrahat. Piti auki pari viikkoa ti-pe klo 11-15, viikonloput suljettuina.
Nyt vetosi ravintoloitten sulkuun. Laittoi kahvilan kiinni ja nosti koronakorvausrahat.
Ilmoitti ensi viikolla perustavansa taas uuden.
Eli kyllä näillä tienataan.
Moni itkuinen yrittäjä jakaa nyt sosiaalisessa mediassa kuinka joutuu laittamaan se lapun luukulle, kun on tämä korona. Kirjanpitäjänä tiedän, että moni lopettaa ihan kannattavankin yrityksen ja monen talous on ollut kuralla jo vuosia. Joidenkin talous on jopa nyt paremmalla mallilla, kun ennen koronaa.
Aapee on työtön läski jota kukaan ei huoli töihin.
Harva ravintola selviää ilman tuloja kuukausikaupalla vaikka olisi kuinka laadukas.
Omistan ravintolan ja olen jo joutunut irtisanomaan kaksi henkilöä. Molemmat olivat ns. koronahysteerisiä.
Kuka haluaa syödä jotain styroxlaatikkoon pakattua pihviä, hinta 35€? Ruokaravintolat ja kahvilat voidaan avata ja toivottavasti myös pian kaikki muutkin.
Vierailija kirjoitti:
Aapee on työtön läski jota kukaan ei huoli töihin.
Luultavasti myös niin peeaa ettei voi käydä ulkona syömässä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aapee on työtön läski jota kukaan ei huoli töihin.
Luultavasti myös niin peeaa ettei voi käydä ulkona syömässä.
Ja niin läski että ei mahdu ravintolan ovista sisään.
Jep. Elinvoimainen bisnes säilyy. Moni pienyrittäjäkin on avannut uusia kahviloita koronan aikana, laajentunut. Toiset eivät pysy pystyssä tämän läpi, koska olivat aika kuralla jo ennen koronaa.