Kaasugrilli parempi kuin normigrilli? Kauhean kallista, mutta mies haluaa
Onko muka niin paljon eroa hiiligrilliin? En haluaisi maksaa melkein tonnia Weberin kaasugrillistä samalla kun pallogrilli maksaa satasen. Mies kuitenkin kinuaa kaasugrilliä kesäksi...
Kommentit (41)
Kaasulla saa lämpötilaa säädeltyä paremmin. Lisäksi ei tule karsinogeenejä ruokaan kuten hiilellä.
Yök, nestekaasulta maistuvat makkarat. Hiiligrilli sen olla pitää.
Grillimestarista se on kiinni tuleeko hyvää vai ei. Hiiligrilli hinnalla ei kyllä saa sivukeittimiä ym. Joita on kaasugrilleissä.
Vierailija kirjoitti:
Yök, nestekaasulta maistuvat makkarat. Hiiligrilli sen olla pitää.
Yök, hiileltä ja sytytysnesteeltä maistuvat makkarat.
Tuollainen kaasugrilli jossa ei ole kuin poltinrengas pohjalla antaa kyllä sen kaasun maun kaikelle mitä ritilälle pistää. Aikaisempi oli myös kaasukäyttöinen mutta laavakiviä pohjalla. Se ei antanut makua. Weberin pallon taidan hommata kesäksi. Saa tuo kromattu hirvitys jäädä herättämään kateutta naapureissa.
Vierailija kirjoitti:
Weberin pallo. Ehdottomasti hiiligrilli!
Tämä! Hiiligrilli tuo ruokaa aidon grilliruoan maun, kaikki muu on teeskentelyä. Tuo Weberin pallo, hyvät hiilet ja sytytinkori, ei voi epäonnistua.
Hiili grilli ja kanan rintaleikkeet salaatilla ja juustolla sekä kunnon grillipaistia ilman luita.
Ole onnellinen että haluaa vain "halvan" kaasugrillin, meillä mies intoilee Ofyr-grillistä. Maksaa jotain 2000-3000€. Kaasugrilliä en kyllä huolisi minäkään, siinä grillattu ruoka ei maistu hyvälle.
Ei varmaan parempi, mutta helpompi kyllä. Miellän hiiligrillaamisen sellaiseksi ajanvietteeksi, jossa odotellaan oikeaa hiillosta ja sitten voidaan hetki kypsentää ruokaa. Kaasugrilli on heti valmis päivittäiseen ruoanlaittoon - missä se ainakin meillä kesäisin on.
Kaasuhella on ihan normi keittiövehje, en tajua mitä lisäarvoa toisi sellaisen ulos rahtaaminen, päitä sitten kaasugrilli, joka on käytännössä sama asia. Brikettigrillissä tai tulella grillaamisessa on sentään ihan oikeaa lisäarvoa ruuan tekemiseen ja sen maistaa lopputuloksestakin.
Ehdottomasti hiiligrilli, meillä on mökillä Weberin iso pallogrilli pöytätasolla varustettuna ja on kyllä aivan huippu.
Ihan eri maku tulee ruokaan kuin kaasugrillillä. Kaasugrilli toki helpompi ja nopeampi käyttää.
Kaasugrillin ainoa hyvä puoli on helppous ja nopeasti voi tehdä ilman hiilien puhaltelua.
Mutta oikeasti hyvää ruokaa tulee hiiligrillillä, mutta vaatii aikaa ja taitoa. Eikä silloin maistu sytytysnesteet...
Aamupala kaasugrillillä, päivällinen hiiligrillillä, iltapala laavun nuotiolla. Hiillosta odotellessa nokipannu kahvit valmiiksi odottamaan
Öyköyk. Kaasugrillin saa satasella.
Hiiligrilli on parempi, antaa ihan eri tavalla savuaromia. Esivalmistelut ja kunnon hiiloksen saamiseen menee aikaa noin puoli tuntia, mutta samalla voi tehdä muuta. Kaasussa on etuna vain nopeus alussa.
Eiköhän kohta vihreät keksi että grillaus tuhoaa ilmaston. Helsinki ainakin kieltää grillausmainokset.
Pitääkö sen kaasugrillin olla tonnin Weber? Ai niin, pitää päästä kehumaan kavereille, eikä polla kestä halvempaa kun itsetunto on nolla...
Meillä on kaasu- ja hiiligrillit, sekä vielä hiilisavustin. Kyllä hiilellä tulee paremman makuista, mutta kaasu on nopeampi saattaa käyttökuntoon.
Vierailija kirjoitti:
Eiköhän kohta vihreät keksi että grillaus tuhoaa ilmaston. Helsinki ainakin kieltää grillausmainokset.
Näin se menee. Hiiligrilli ja siinä vielä lihapala kypsymässä = kansanvihollinen.
Weberin pallo. Ehdottomasti hiiligrilli!