Minkä herkun valitset tähän hetkeen?
Kommentit (15)
Grillimakkaran suolakurkulla, sipulilla ja salaatilla.
Oleen sellainen mutustelija että toisaaalta hyvä keitto että ei jää liiikaa mutustelemaaan vaan että se vaiin sulaa suussa tai että menee kurkusta alas lopulta oman logiikkansa mukaaan ja voi todeta liika analyyyttisyyttä huomioimatta että hyvää oli.
Vierailija kirjoitti:
Oleen sellainen mutustelija että toisaaalta hyvä keitto että ei jää liiikaa mutustelemaaan vaan että se vaiin sulaa suussa tai että menee kurkusta alas lopulta oman logiikkansa mukaaan ja voi todeta liika analyyyttisyyttä huomioimatta että hyvää oli.
Kylllä mä luuulen että jopa jossain kehittyneimpien alkuasukkkaiden leireillä nämä liiika analyyyytiiset henkilöt on vaaan mietitty etttä ei meillä ole mitään hyötyä tästä huomenna ja sata litraa punaviiiniä tuossa niiin...
Just söin juuri alkupalaksi pienen katkarapurenkaan ja pääruoan kanssa tooodella etikkaisen ja suolaisen tomaattisalaatin. Yritän päästä eroon iltanapostelusta, kun huomasin että paino on räjähtänyt nyt koronavuonna.
Normaalisti vetäisin varmaan puoli pussia sipsejä, sipulidippiä ja portviiniä. Voi ihanuus.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oleen sellainen mutustelija että toisaaalta hyvä keitto että ei jää liiikaa mutustelemaaan vaan että se vaiin sulaa suussa tai että menee kurkusta alas lopulta oman logiikkansa mukaaan ja voi todeta liika analyyyttisyyttä huomioimatta että hyvää oli.
Kylllä mä luuulen että jopa jossain kehittyneimpien alkuasukkkaiden leireillä nämä liiika analyyyytiiset henkilöt on vaaan mietitty etttä ei meillä ole mitään hyötyä tästä huomenna ja sata litraa punaviiiniä tuossa niiin...
Tulii vaan meleen miten noista oravan nahoista on päädytty markkkoihin ja siiitän elektoniseeen sisältööön mikä tavalllaan on olemassa mutta käytännössä vähän niiin ja näiin. ISo mufffinssi helkati sentäään sellanen mikä oikein pursuaa sitä hilloa ja huulet tahmasina törröilläään saa sokerihumalassa hoiperellla ympäriämpärii ja iloiiita riemuraikkkahin tunnelmiin.
Voi, kun saisi itse savustettua lohta.
Edamjuustoa paljaltaan juustohöylällä viipaloituna.
Ruisleipä pestolla ja kermajuustolla, mikrossa lämmitetty niin että juusto sulaa.
Näin aamulla turkkilaista jugurtia, vähän Lidlin premium mysliä ja itsetehtyä vadelmahilloa. Herkullista!
Vierailija kirjoitti:
Voi, kun saisi itse savustettua lohta.
Pitääkin varmaan viikonloppuna savustaa! Hyvä että muistutit. Viimeksi savustettu jouluna
Pasha