Kumpi ensin, kutsujen lähetys vai menun lyönti lukkoon, kun juhla ravintolassa?
Kumpi pitäis nyt ensin hoitaa, kun aion järkkää perhejuhlaa ravintolaan? Lähetänkö vaan kutsut ja alan sitten neuvottelemaan lähemmin menusta ravintolan kanssa (tila toki varattu), kun juhlaan vielä ainakin 1,5 kk aikaa?
Vai oisko hyvä jo suht koht lyödä lukkoon menu ja laittaa sitten kutsut?
Olen kyllä katsonut heidän valmiita ehdotuksiaan, joten suunnillleen tiedän hintatason; haluaisin vaan vähän fixata niitä jos mahdollista...
Vai pitääkö ne siellä ravintolassa mua ihan pönttönä jos alan jo nyt värkätä yksityiskohtia.
(Siellä käydessä viimeksi tuli vähän sellainen fiilis, kun viinilistaa katsoin, ja puhuin että pitää alkaa kaikkea järjestelemään, meinasivat että mulla on vielä hyvin aikaa...)
Olenko hössö kotiäiti jolla on muka liikaa aikaa?
ja laita pyyntö, että vieraat vastaavat tiettyyn päivään mennessä. Tiedät ruokaa tilatessasi suunnilleen (osa tulee vaikkeivat vastaakaan) lukumäärän ja muista kysyä mahdolliset allergiat (esim. keliakia) niin nekin tulee otettua huomioon.