Mä tuun hulluksi....
Tuli tehtyä MOKA...
Mulla oli avattu purkki rahkaa jääkaapissa... ollut avattuna jo varmaan pari viikkoa ja päiväyskin mennyt jo aikaa sitten...
Rahka näytti ja haisi ihan tavalliselta ja ajattelin että eihän hapanmaitotuote niin helposti mene pilalle...
No maistoin ja rahka maistui ihan tavalliselle, raikkaalle... ja sitten iski ahdistus... onko siihen voinu tulla jostain listeria???
Mä olen ihan alussa raskaana... ja nyt saan pelätä viikkokaupalla =(
Kommentit (5)
onko tuohon voinut tulla jostain ulkopuolelta se bakteeri sinä aikana kun purkki on ollu auki?
Se näytti siis täysin tuoreelta eikä siihen oo voinu mennä mitään ulkopuolelta.... se ei siis ollu esim. porkkanapussin alapuolella jääkaapissa.
mutta kato nyt vähän miten vanhoja suuhus pistät :)
vaikken olisikaan raskaana.