Kannnataisko selllainen yritys ravintola suomessa että jalkkista/jäääkiekkoa videotykilä ja sormisyötävää kuten hampurilaiiisia ja oluttta?
Kommentit (20)
Fiiilishän on osa ja se syntyyy alkoholista ja siiitä että huudetaan yhdessä.
Vierailija kirjoitti:
Erikoisuudentavoittelija
😂👍
Tarkoitat sporttibaareja?
Näitä on jo.
Tuootteita myydään silllä että ihmiset viiihtyy.
Vierailija kirjoitti:
Tarkoitat sporttibaareja?
Näitä on jo.
Tosikko 🙄
Lähes joka pubissa on iso tv ja olutta ja saa grilliruokaa tai ainakin sipsejä.
Vierailija kirjoitti:
Ekana maailmassa 😁 Go 4 it 🤗
Ekana tuleee ulkomaalaisten krapulapizzat ja sen jälkeeen suomessa tämä. Toiinen olohuone.
Kysy niiltä sadoilta ravintoloitsijoilta, jotka ovat tuon jo toteuttaneet. Niitä kutsutaan yhteisnimellä sporttibaari.
Ai niinku o’learys tai sportsacademy?
Joo toki 😄
En usko että koronan jälkeen enää urheilun tuijottaminen kiinnostaa ja porukka on jo alkanut juoda kiljua kaljan sijaan.
Vierailija kirjoitti:
Kysy niiltä sadoilta ravintoloitsijoilta, jotka ovat tuon jo toteuttaneet. Niitä kutsutaan yhteisnimellä sporttibaari.
En ihhmettele että olisi keksitty jo. Kyllähän ne lyö kaikki korttinsa pöytäään vaan että hengissä selviää ja saa ruokaa pöytäään.
Pääsikös lottoarvonnan ja välierän aikaan naimaan?
tarjolle hankittavat kanavapaketit eivät välttämättä ole kovin halpoja.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kysy niiltä sadoilta ravintoloitsijoilta, jotka ovat tuon jo toteuttaneet. Niitä kutsutaan yhteisnimellä sporttibaari.
En ihhmettele että olisi keksitty jo. Kyllähän ne lyö kaikki korttinsa pöytäään vaan että hengissä selviää ja saa ruokaa pöytäään.
Taidat olla jostain peräkyliltä.
Kyllä moni asia tulee vielä kannattamaan, kun tämä pahin korona on ohi.
Talous nousee pikkuhiljaa, niin on käynyt ennenkin. Hetkessä se ei tapahdu, mutta tapahtuu kuitenkin.
Sosiallisuus on se, joka vetää ihmisiä yhteen, tapaamaan ja juttelemaan ja näkemään muita ihmisiä.
Pubit nousee pohjamudista, samoin ravintolat ja kulttuuri live konserteineen ja teattereineen. Matkoille lähdetään.
Ei tämä tilanne ikuisesti ja loputtomasti jatku. Näitä epidemioita tulee ja menee jatkossakin.
Ainoastaan alkoholin myynti kannattaa. Asiakkaita miellyttääkseen voi laatia lyhyen menun pikkusuolaisia varten. Se ei saa olla kovinkaan monimutkainen, vaan hyvin simppeli. Ravintolan tunnelman pitää olla rento ja vapaa, helposti lähestyttävä. Jos paikka tavoittelee liian hienoa ja prameilevaa tyyliä, tai jotain huippu erikoista fiilistä, se ei houkuttele tavisasiakkaita. Jokainen tuopillinen lisää myyntiä, siksi paikan pitää miellyttää suurta yleisöä ja sisään voi astua juuri sellaisena kuin olet. Jokaiselle jotakin.
Sehän riippuu siitä paljon alueella on kilpailua, jos ensimmäinen lajiaan niin varmasti kannattaa...
Sellainen "A hole in the wall"- tyylinen räkälä menestyy aina, varsinkin juna-asemien ja kauppakeskusten läheisyydessä.
Erikoisuudentavoittelija