Karjalanpaistia.
Kommentit (7)
Ei laiteta. Jos on porkkanaa yms., ko. ruoan nimi on lihapotti, ei karjalanpaisti.
Vierailija kirjoitti:
Ei laiteta. Jos on porkkanaa yms., ko. ruoan nimi on lihapotti, ei karjalanpaisti.
Aina on laitettu ja se on nimellä karjalanpaisti. Opettele lukemaan.
Vierailija kirjoitti:
Niin laitetaan, jos tehdään perinteistä. Silloin laitetaan myös maksaa, munuaisia ja sydäntä.
Muistan, että äitini laittoi munuaista, mutta ei noita muita sisäelimiä. Oli hyvää. Itse en ole uskaltanut munuaista laittaa. Löytyykö jostain resepti,missä olisi mukana munuaista, jotta osaisin laittaa oikein (possun vai naudan munuaista jne.)?
Liisa59 kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Niin laitetaan, jos tehdään perinteistä. Silloin laitetaan myös maksaa, munuaisia ja sydäntä.
Muistan, että äitini laittoi munuaista, mutta ei noita muita sisäelimiä. Oli hyvää. Itse en ole uskaltanut munuaista laittaa. Löytyykö jostain resepti,missä olisi mukana munuaista, jotta osaisin laittaa oikein (possun vai naudan munuaista jne.)?
Et tarvitse reseptiä, laitat oman mielen ja saatavuuden mukaan. Naudan maksa on miedomman makuista kuin sian, ja muista huuhtoa ja liottaa munuaiset ennen valmistusta. Karjalanpaisti on ollut alkujaan sellaista ruokaa, että on laitettu mitä sattuu olemaan.
Mun versioon tulee pelkkää possua, vettä ja sipulia. Ja on hyvää.
Niin laitetaan, jos tehdään perinteistä. Silloin laitetaan myös maksaa, munuaisia ja sydäntä.