Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten teette kanan rintafileet, ettei niistä tule

Vierailija
18.02.2021 |

liian kuivia ja puisevia?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
18.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sous vide -menetelmällä 60 asteisessa vedessä kypsennys kaksi tuntia. Tulee mehevää.

Vierailija
2/14 |
18.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistamalla sopivan aikaa (ei liian kauaa) ja maustamalla kunnolla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
18.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostamalla koipireisiä.

Vierailija
4/14 |
18.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ota väri paistinpannulla ja kypsennä uunissa loppuun.

Vierailija
5/14 |
18.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän fileitä ainoastaan keitossa tai liemessä juuri siksi, että ne ovat aika toivottomia sellaisenaan paistettaviksi. Niistä tulee melkein samantien liian kuivia, kun ne on saanut läpikypsiksi.

Jos haluan vaikkapa grillata kanaa, ostan paistileikkeitä. Paitsi että ne ovat halvempia, niissä on mukana hiukan rasvaa, minkä ansiosta ne ovat paistettuina paljon mehevämpiä.

Vierailija
6/14 |
18.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

onko nykynaiset todellakin näin huonoja kokkeja? 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
18.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Käytän fileitä ainoastaan keitossa tai liemessä juuri siksi, että ne ovat aika toivottomia sellaisenaan paistettaviksi. Niistä tulee melkein samantien liian kuivia, kun ne on saanut läpikypsiksi.

Jos haluan vaikkapa grillata kanaa, ostan paistileikkeitä. Paitsi että ne ovat halvempia, niissä on mukana hiukan rasvaa, minkä ansiosta ne ovat paistettuina paljon mehevämpiä.

Pasta tissit rasvassa niin ei taatusti tule kuivaa. Ellet sitten puolta päivää pannulla tiristele. 

Vierailija
8/14 |
18.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensin paistan pinnan sopivan ruskeaksi, ja haudutan loppuun kermassa, samalla pannulla ja levynpäällä. Tulee mehevää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
18.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistan niitä varmuuden vuoksi pitkään koska pelkään yli kaiken sitä salmonellaa.

Vierailija
10/14 |
18.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Paistan niitä varmuuden vuoksi pitkään koska pelkään yli kaiken sitä salmonellaa.

1. Osta kotimaista niin salmonellariski on käytännössä olematon

2. Salmonellan todennäköisyys ei vähene, vaikka paistaisit tunnin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
18.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kieritän ensin suolalla maustetuissa kaurajauhoissa ja paistan sitten voissa keskilämmöllä noin 15 minuuttia. Tosi hyviä tulee, johtuneeko kauraleivityksestä. (En käytä kananmunaa, vaan leivitän suoraan, kosteaan lihaan tarttuu hyvin jauhot).

Vierailija
12/14 |
18.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kaupoissa myydä salmonellaisia tuotteita. Tietenkin raakana pitää käsitellä huolellisesti. Miedossa lämmössä alkupaistamisen jälkeen vähärasvaisessa tilkassa ruokakermaa antaa muhia pikkuhiljaa. Neste imeytyy ja pitää tuotteen pehmeänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
18.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

onko nykynaiset todellakin näin huonoja kokkeja? 

Tunnut tietävän ja olisi ilo kuulla mitä neuvoja jakaisit meille kokemattomimmille ruuanlaittajille..

Vierailija
14/14 |
18.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Air Fryer tekee rapean pinnan ja säilyttää mehevyyden. Käännä valmistamisen puolivälissä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kuusi kaksi