Lue keskustelun säännöt.
Miten valmistat soijarouheen
Kommentit (3)
Keittelen pieruliemessä käytettyjen tamponien kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Riippuu siitä mihin sitä käytän. Usein korvaan osan jauhelihasta soijarouheella vähentääkseni lihansyöntiä. Esimerkiksi lasagneen tai spagetti bologneesen maustan jauheliha-soijarouhekastikkeen ihan perinteisesti, eli valmista pastatomaattikastiketta lisättynä valkosipulilla, mustapippurilla ja basilikalla.
Aasialaistyyppisissa ruuissa sekoitan soijarouheeseen joko hoisin-kastiketta tai muuta valmista aasialaista kastiketta.
Laitan soijakastiketta laakealle lautaselle.
Odottelen että se kuivuu, jonka jälkeen hakkaan morttelissa rouheeksi.
Ei vaadi muita mausteita.