Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko makaroneja syödä, jos ne on pakastettu useampaan kertaan?

Vierailija
07.02.2021 |

Huomasin tänään, että auton peräkonttiin oli unohtunut pussillinen makaroneja. Ne ehti olla siellä useamman viikon niin, että välillä on ollut kunnolla pakkasta ja välillä lämpötila on ollut plussan puolella. Koulussa opetettiin ettei pakastettua ruokaa saisi pakastaa uudelleen, mutta päteekö se myös makaroneihin?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hah hah, mutta leipä ei muuten mene miksikään vaikka sen pakastaisi uudelleen sulatuksen jälkeen. En ole ainakaan huomannut.

Vierailija
2/8 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hah hah, mutta leipä ei muuten mene miksikään vaikka sen pakastaisi uudelleen sulatuksen jälkeen. En ole ainakaan huomannut.

Sulla on rautainen vatsa. Monella muulla ei ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

up

Vierailija
4/8 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos makaronit ovat keittämättömiä, ei pakkasessa säilytys juurikaan vaikuta niihin. Meillä jää usein talveksi lämmittämättömän kesämökin kaappiin pastaa, eikä siinä ole mitään vikaa seuraavana kesänäkään. Suurempi ongelma on, että makaroneihisi on voinut auton peräkontista tarttua epämiellyttävää hajua tai makua.

Vierailija
5/8 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi sitten sanotaan, ettei pakastettua ja sulanutta ruokaa saa pakastaa uudelleen, jos se ei olekaan vaarallista? 

Vierailija
6/8 |
07.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi sitten sanotaan, ettei pakastettua ja sulanutta ruokaa saa pakastaa uudelleen, jos se ei olekaan vaarallista? 

Missä noin sanotaan? En ole koskaan kuullut. Pakastan ja sulatan monta kertaa joskus, esimerkiksi leipää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
08.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miksi sitten sanotaan, ettei pakastettua ja sulanutta ruokaa saa pakastaa uudelleen, jos se ei olekaan vaarallista? 

Missä noin sanotaan? En ole koskaan kuullut. Pakastan ja sulatan monta kertaa joskus, esimerkiksi leipää.

Ainakaan lihaa ei kannata pakastaa uudelleen, jos välittää yhtään terveydestään. Poikkeuksena raakana pakastettu liha, jonka pakastaa uudelleen huolellisen kypsentämisen jälkeen.

Vierailija
8/8 |
08.02.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakin ruisleipä kuivuu nopeasti pakkasessa ilman väli sulatustakin. Ei kai tosin pilaantuu.

Mut tokkopa makaroonit lässähtää jos ei avaa pussia

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi yhdeksän seitsemän