Te jotka osaatte kokata/leipoa hyvin
Siis että voisitte taidoiltanne olla esim. Koko Suomi leipoo tai master chef-ohjelmassa.
Kuinka olette tulleet niin taitaviksi? Kuinka usein esim. Leivotte ja harjoittelette ns. Harjoituksen vuoksi?
Kommentit (5)
Minä ja veljeni olemme,olemmat aikamoisia gourmet-kokkeja. Koska äiti teki pahaa ruokaa. Oli pakko oppia.
Tämä kiinnostaa myös minua. Haluaisin olla hyvä ruoanlaittaja mutta mitään ideoita ei synny, en osaa yhtään soveltaa kaapista löytyvistä aineksista ja jos kakkupohja lässähtää, uutta yritystä en jaksa tehdä.
Vierailija kirjoitti:
Minä ja veljeni olemme,olemmat aikamoisia gourmet-kokkeja. Koska äiti teki pahaa ruokaa. Oli pakko oppia.
Kumpi teistä on minä?
Vierailija kirjoitti:
Tämä kiinnostaa myös minua. Haluaisin olla hyvä ruoanlaittaja mutta mitään ideoita ei synny, en osaa yhtään soveltaa kaapista löytyvistä aineksista ja jos kakkupohja lässähtää, uutta yritystä en jaksa tehdä.
En ole niin hyvä kuin aloituksessa kuvataan, mutta kun tekee ruokaa ohjeiden mukaan, niin alkaa tulla niitä omiakin ideoita. Tai ainakin mulle tulee. Jos mulla joku leivonnainen menee vähän pieleen, niin seuraavalla kerralla osaan paremmin. Mutta en mä sillä hetkellä uutta tee (tai kerran tein, kun oli synttärit tulossa). Leivonnassa auttaa paljon, että oikeasti lukee ne ohjeet. Siinä mä en oo hyvä, mokaan useasti. Ei oo niin vakavaa.
Ohjelmiin en menisi. Naiset oppivat koska oli hiukan pakko minun aikanani, no en minäkään näitä osaa joita äiti ja hänen sukupolvensa, esim, lasimestarin silliä.