Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuulkaahan nyt, av:läiset. Suosittelitte minulle Ranch-sipsejä ja nyt ostin niitä suurin toivein. Mutta

Vierailija
31.01.2021 |

eivät ne maistu paljon miltään! Piti olla cayenne-pippurin, paprikan ja valkosipulin makua, mutta oikeasti vain lievä, outo maku. Olen todella pettynyt. Samoilla kaloreilla olisin voinut ostaa Salt&vinegareita. Saa nähdä, meneekö Ranch-pussi roskiin. Ja syön sitten sipsejä harvoin, jos jotain kiinnostaa.

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
31.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oisit ostanut pienen pussin ja hyviä ovat.

Vierailija
2/21 |
31.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeile Oikia sipsin Sähäkkää Sabinaa tai Mustaa Melodya. Jälkimmäinen miedompi valkosipulinen, edeltävä oli just hyvän mausteinen muttei liian tulinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
31.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oisit ostanut pienen pussin ja hyviä ovat.

Minähän osti pienen pussin. 150 g, pienimmän, mitä on myynnissä. Ne maistuvat vähän jollekin oudolle saippualle. ap

Vierailija
4/21 |
31.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kokeile Oikia sipsin Sähäkkää Sabinaa tai Mustaa Melodya. Jälkimmäinen miedompi valkosipulinen, edeltävä oli just hyvän mausteinen muttei liian tulinen.

Tiedänkin, että Oikia on hyvä merkki. Olen maistanut heidän Fiiniä Claireansa, eli sitä salt&vinegaria, josta pidän. Ja mukavan pieni pussi myös, 100g. ap

Vierailija
5/21 |
31.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko ne niitä kierteisiä? Ne on tehty dipattaviksi❤️

Vierailija
6/21 |
31.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu, ranch- ja grillisipsit ovat kyllä ihan turhia, eikä niistä saa oikeen mitään irti. Mielummin ostan normi suolattuja kuin kosken näihin kahteen makuun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
31.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko ne niitä kierteisiä? Ne on tehty dipattaviksi❤️

Eivät ole.

  https://www.taffel.fi/products/taffel-ranch-150-g/

Vierailija
8/21 |
31.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse ostan aina perus lastuja jotka tuunaan sopiviksi. Myös salt&vgar sopii tuunauspohjaksi. Yleensä laitan ihan pienesti hyvää kasviöljyä että mausteet tarttuu paremmin ja lähden rakentamaan annosta. Yleensä hyvän suolan saa vuoriauolla poimutettuihin perunalastuihin ja karkeammalla merisuolalla sileisiin lastutyyppeihin. Mausteita kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti, erilaiset valmiit seokset voivat tuoda valmista eksotiikkaa, esimerkiksi intialainen mausteseos tai perehtyneempi harrastaja voi etsiä harvinaisempia mausteita netistä tai eksoottisista ruokakaupoista.

Yleensä kyllä perunalastuja syödessä menee aika paljon mausteita ja erilaisia öljyjä lastujen valmistamiseen, valmiit lastut vähän sama kuin että tekisi hyvän pitsan kaupan pakastepohjalle.

Kyllä tosiaan ranch- lastuistakin saa ihan hyvän lastun kun taffelilla hyvä muoto ja laadukas peruna, vähän laatu lässähti kun muutama vuosi sitten ojensivat lastua muutaman prosentin ja nostivat öljyn lämpötilaa. Tuli paremmin säilyvä lastu mutta ikävän teräväksi lohkeilevat. Estrellahan on matalamman paistolämpötilan vuoksi pehmeämpi ja pienemmäksi hajoavampi lastupohja.

Välimerellä joskus noita superkuumissa öljyssä keitettyjä ikilastuja jotka hajoaa kuin lasi sellaisiksi viiltäviksi ja koviksi teräväreunaisiksi sirpaleiksi kun kuuma öljy polttaa perunan tärkkelyksen pinnalta lasimaiseksi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
31.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse ostan aina perus lastuja jotka tuunaan sopiviksi. Myös salt&vgar sopii tuunauspohjaksi. Yleensä laitan ihan pienesti hyvää kasviöljyä että mausteet tarttuu paremmin ja lähden rakentamaan annosta. Yleensä hyvän suolan saa vuoriauolla poimutettuihin perunalastuihin ja karkeammalla merisuolalla sileisiin lastutyyppeihin. Mausteita kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti, erilaiset valmiit seokset voivat tuoda valmista eksotiikkaa, esimerkiksi intialainen mausteseos tai perehtyneempi harrastaja voi etsiä harvinaisempia mausteita netistä tai eksoottisista ruokakaupoista.

Yleensä kyllä perunalastuja syödessä menee aika paljon mausteita ja erilaisia öljyjä lastujen valmistamiseen, valmiit lastut vähän sama kuin että tekisi hyvän pitsan kaupan pakastepohjalle.

Kyllä tosiaan ranch- lastuistakin saa ihan hyvän lastun kun taffelilla hyvä muoto ja laadukas peruna, vähän laatu lässähti kun muutama vuosi sitten ojensivat lastua muutaman prosentin ja nostivat öljyn lämpötilaa. Tuli paremmin säilyvä lastu mutta ikävän teräväksi lohkeilevat. Estrellahan on matalamman paistolämpötilan vuoksi pehmeämpi ja pienemmäksi hajoavampi lastupohja.

Välimerellä joskus noita superkuumissa öljyssä keitettyjä ikilastuja jotka hajoaa kuin lasi sellaisiksi viiltäviksi ja koviksi teräväreunaisiksi sirpaleiksi kun kuuma öljy polttaa perunan tärkkelyksen pinnalta lasimaiseksi

Varsinainen sipsintuntija.

Vierailija
10/21 |
31.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Oisit ostanut pienen pussin ja hyviä ovat.

Minähän osti pienen pussin. 150 g, pienimmän, mitä on myynnissä. Ne maistuvat vähän jollekin oudolle saippualle. ap

Ostit erehdyksessä pussillisen alapesuun tarkoitettuja Pirkka-saippualastuja 150g . Sattuuhan sitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
31.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

😀

Vierailija
12/21 |
31.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raffel sipsit on kierteisiä ja hyviä jos haluaa dipata. Pelkästään mietoja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
31.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko hotrodeja enää

Vierailija
14/21 |
31.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta bravoja, ne ainakin maistuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
31.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Itse ostan aina perus lastuja jotka tuunaan sopiviksi. Myös salt&vgar sopii tuunauspohjaksi. Yleensä laitan ihan pienesti hyvää kasviöljyä että mausteet tarttuu paremmin ja lähden rakentamaan annosta. Yleensä hyvän suolan saa vuoriauolla poimutettuihin perunalastuihin ja karkeammalla merisuolalla sileisiin lastutyyppeihin. Mausteita kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti, erilaiset valmiit seokset voivat tuoda valmista eksotiikkaa, esimerkiksi intialainen mausteseos tai perehtyneempi harrastaja voi etsiä harvinaisempia mausteita netistä tai eksoottisista ruokakaupoista.

Yleensä kyllä perunalastuja syödessä menee aika paljon mausteita ja erilaisia öljyjä lastujen valmistamiseen, valmiit lastut vähän sama kuin että tekisi hyvän pitsan kaupan pakastepohjalle.

Kyllä tosiaan ranch- lastuistakin saa ihan hyvän lastun kun taffelilla hyvä muoto ja laadukas peruna, vähän laatu lässähti kun muutama vuosi sitten ojensivat lastua muutaman prosentin ja nostivat öljyn lämpötilaa. Tuli paremmin säilyvä lastu mutta ikävän teräväksi lohkeilevat. Estrellahan on matalamman paistolämpötilan vuoksi pehmeämpi ja pienemmäksi hajoavampi lastupohja.

Välimerellä joskus noita superkuumissa öljyssä keitettyjä ikilastuja jotka hajoaa kuin lasi sellaisiksi viiltäviksi ja koviksi teräväreunaisiksi sirpaleiksi kun kuuma öljy polttaa perunan tärkkelyksen pinnalta lasimaiseksi

Varsinainen sipsintuntija.

Nojoo, ihme hifistelyä. Kerran parissa kuukaudessa ostan vaan jonkun pussin ja eikun ääntä kohti. Hyvää se on aina ollut merkistä riippumatta.

Vierailija
16/21 |
31.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse ostan aina perus lastuja jotka tuunaan sopiviksi. Myös salt&vgar sopii tuunauspohjaksi. Yleensä laitan ihan pienesti hyvää kasviöljyä että mausteet tarttuu paremmin ja lähden rakentamaan annosta. Yleensä hyvän suolan saa vuoriauolla poimutettuihin perunalastuihin ja karkeammalla merisuolalla sileisiin lastutyyppeihin. Mausteita kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti, erilaiset valmiit seokset voivat tuoda valmista eksotiikkaa, esimerkiksi intialainen mausteseos tai perehtyneempi harrastaja voi etsiä harvinaisempia mausteita netistä tai eksoottisista ruokakaupoista.

Yleensä kyllä perunalastuja syödessä menee aika paljon mausteita ja erilaisia öljyjä lastujen valmistamiseen, valmiit lastut vähän sama kuin että tekisi hyvän pitsan kaupan pakastepohjalle.

Kyllä tosiaan ranch- lastuistakin saa ihan hyvän lastun kun taffelilla hyvä muoto ja laadukas peruna, vähän laatu lässähti kun muutama vuosi sitten ojensivat lastua muutaman prosentin ja nostivat öljyn lämpötilaa. Tuli paremmin säilyvä lastu mutta ikävän teräväksi lohkeilevat. Estrellahan on matalamman paistolämpötilan vuoksi pehmeämpi ja pienemmäksi hajoavampi lastupohja.

Välimerellä joskus noita superkuumissa öljyssä keitettyjä ikilastuja jotka hajoaa kuin lasi sellaisiksi viiltäviksi ja koviksi teräväreunaisiksi sirpaleiksi kun kuuma öljy polttaa perunan tärkkelyksen pinnalta lasimaiseksi

😂😂😂

Vierailija
17/21 |
31.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko hotrodeja enää

On, ja ne varmaan maistuvat siltä, miltä Ranchit haluaisivat maistua. ap

Vierailija
18/21 |
31.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huoh, mitäs kyselette täällä. Makuja on monia.

Vierailija
19/21 |
31.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse ostan aina perus lastuja jotka tuunaan sopiviksi. Myös salt&vgar sopii tuunauspohjaksi. Yleensä laitan ihan pienesti hyvää kasviöljyä että mausteet tarttuu paremmin ja lähden rakentamaan annosta. Yleensä hyvän suolan saa vuoriauolla poimutettuihin perunalastuihin ja karkeammalla merisuolalla sileisiin lastutyyppeihin. Mausteita kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti, erilaiset valmiit seokset voivat tuoda valmista eksotiikkaa, esimerkiksi intialainen mausteseos tai perehtyneempi harrastaja voi etsiä harvinaisempia mausteita netistä tai eksoottisista ruokakaupoista.

Yleensä kyllä perunalastuja syödessä menee aika paljon mausteita ja erilaisia öljyjä lastujen valmistamiseen, valmiit lastut vähän sama kuin että tekisi hyvän pitsan kaupan pakastepohjalle.

Kyllä tosiaan ranch- lastuistakin saa ihan hyvän lastun kun taffelilla hyvä muoto ja laadukas peruna, vähän laatu lässähti kun muutama vuosi sitten ojensivat lastua muutaman prosentin ja nostivat öljyn lämpötilaa. Tuli paremmin säilyvä lastu mutta ikävän teräväksi lohkeilevat. Estrellahan on matalamman paistolämpötilan vuoksi pehmeämpi ja pienemmäksi hajoavampi lastupohja.

Välimerellä joskus noita superkuumissa öljyssä keitettyjä ikilastuja jotka hajoaa kuin lasi sellaisiksi viiltäviksi ja koviksi teräväreunaisiksi sirpaleiksi kun kuuma öljy polttaa perunan tärkkelyksen pinnalta lasimaiseksi

Oletko tosissasi?

Vierailija
20/21 |
31.01.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

mitä sitsejä

menkää Kovaan Työhön

siitä vastineeksi lautasellinen velliä aamuin illoin

kyllä rutinat loppuu ei oo aikaa miettiä joutavuuksia

niih

😬

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kolme viisi