Miten liha/kanaruokiin saa samanlaisen kumimaisen rakenteen mitä kiinalaisissa ravintoloissa on?
Kommentit (12)
Se on ollut mustekalaa, mitä oot syöny.
Ne vaan valehteli, että se on kanaa.
Saattoi olla kissaakin.
Keitetään alkuviikosta koko viikon satsi ja lämmitellään ennen tarjoamista. Et edes halua tietää miten kauan se riisi seisoo kattilassa.
Ruokasooda liittyy jotenkin siihen prosessiin. Kana marinoidaan ruokasoodan ja joidenkin muiden aineiden kanssa, sama naudanlihalla.
Sillä tavalla vähän sitkeämpikin liha muuttuu syötäväksi.
En muista yksityiskohtia, englanniksi olen tuosta lukenut.
Mistä ne kiinalaisten ravintoloiden lihat ja kanat tulee? On niin limaista tavaraa aina ja outoa koostumukseltaan.
Osta rotta. Anna rotalle nimeksi Kana. Teurasta ja paloittele. Tarjoile Kanaa.
He käyttävät aitoa kumia.