Ostin tällaisia mehupillin kokoisia ja paksuisia spagetteja ja oli kyllä typerä ostos
Näähän venkoilee just siivilöitynä lautasella miten sattuu, en tiedä millaisesta kaukalosta pitäisi syödä että onnistuisi. Ja tietysti onttoja kun ovat niin kaikki pastakastike lörähtää niistä ulos pöydälle ja tabletille kun nappaan haarukkaan.
Älkää ainakaan lapsille näitä ostako kun ei aikuinenkaan pysty :D
Kommentit (8)
Vierailija kirjoitti:
Vanhan ajan makaroonilaatikkoon tarkoitettu
https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/66821/Vanhanajan%20Makaroonila…
Mitä?! :D Noinko ne pitäisi käyttää? En olisi arvannut. Lidlistä ostin ja paketin tekstit näyttää joltain kreikalta, kai näitä sitten minunkin tavalla joku syö ellei toi makaroonilaatikko ole vain suomalaista kulttuuria?
Kreikkalaiset tekevät pastitsio-ruokaa noista. Ladotaan putkispagettia ja jauhelihakastiketta päällekkäin ja lopuksi juustokastikekerros. Toimii siinä ruoassa loistavasti!
Perciatelli: pitkiä, kapeita ja onttoja pastaputkia, tunnetaan myös nimellä 'bucarini
löydetty netin syövereistä
Näistähän oli USA-twitterissä iso kohu joku aika sitten, kun niitä ei kuulemma saanut enää mistään kaupoista. Tulin silloin uteliaaksi, mutta en ole vielä jaksanut vaivautua selvittämään minkälaisista pastapötköherkuista olen jäänyt paitsi.
Ne on niitä jämiä, mitä jää kun spagetti otetaan sieltä sisältä pois.
Pätki ne jos lierot karkaa liukkaasti
Joo, ovat ihan kauheita syödä, mutta jonkunlaisena paistoksena/laatikkoruokana varmaan toimisivat tosiaan.
Vanhan ajan makaroonilaatikkoon tarkoitettu
https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/66821/Vanhanajan%20Makaroonila…