Lue keskustelun säännöt.
Miksi kovilla pakkasilla tekee mieli syödä suklaata?
17.01.2021 |
Olen nyt muutamassa päivässä kovien pakkasten aikaan syönyt kaikki loput joulusuklaat, myös ne "pahat" mitkä normaalisti jäävät vanhenemaan kaapinperukoille. Jos nää jatkuu niin minusta tulee maaliskuuhun mennessä tanhupallo.
Kommentit (3)
Koska suklaa auttaa ankeuttajan aiheuttamiin oireisiin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Suklaassa on rasvaa, jota ihmisten geenit kertovat meidän tarvitsevan. Monet köyhistä maista tulevat lihovattajuttomasti, kun yhtäkkiä ruokaa onkin rajattomasti tarjolla.
En ole koskaan törmännyt tuollaiseen. Luulisi, että nimenomaan ei tekisi mieli syödä suklaata, kun se on pakkasella niin kovaa.