Kokkaavatko intialaiset ruokaa, joka löyhkää metrien päähän?
Kommentit (19)
Käy intialaisessa ravintolassa tutustumassa aromien kirjoon, niin sitten tiedät, eikä tarvitse täällä kysellä tyhmiä.
Vierailija kirjoitti:
Käy intialaisessa ravintolassa tutustumassa aromien kirjoon, niin sitten tiedät, eikä tarvitse täällä kysellä tyhmiä.
No olen kuule käynyt Intiassa sata vuotta sitten.
Ap
Kyllä. Me haisee ihan hirRRRveelle
Mikä lie se mauste mikä haisee
Metrien? Kai mikä tahansa ruoka kypsentämisvaiheessa tuoksuu aika paljon pidemmällekin. Oletko koskaan leiponut vaikka pullaa? Toki tämä ruuan tuoksuminen on outo asia varmaan, jos oma ruuanlaitto on einesten mikrottamista.
Joo. Sen sijaan kunnon suomalaisesta ruuasta ei lähde hajuja. Silakkapihveistä esim.
Kyllä se suomalainenkin ruoka tuoksuu, kun valmistetaan oikein. Mikrotettu ei taida tuoksua?
Ööö, ihan itse kyllä kokkaan ja joskus tilaan pizzeriasta jotain😑 Tarttuvatko hajut asuntoon?
Ja mikrottaminen ei ole suomen kieltä. 😑
Vierailija kirjoitti:
Tarttuvatko asuntoon?
Mausteen tuoksu lähtee tuulettamalla, mutta jos rasvassa keitetään tai paistetaan, niin se kyllä tarttuu pintoihin niin kuin varmaankin olet huomannut, jos olet vaikkapa sianlihakastiketta valmistanut.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tarttuvatko asuntoon?
Mausteen tuoksu lähtee tuulettamalla, mutta jos rasvassa keitetään tai paistetaan, niin se kyllä tarttuu pintoihin niin kuin varmaankin olet huomannut, jos olet vaikkapa sianlihakastiketta valmistanut.
Ööö... Miksi uittaisin ruokani rasvassa?
Vierailija kirjoitti:
Ja mikrottaminen ei ole suomen kieltä. 😑
Lausetta ei aloiteta ja sanalla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tarttuvatko asuntoon?
Mausteen tuoksu lähtee tuulettamalla, mutta jos rasvassa keitetään tai paistetaan, niin se kyllä tarttuu pintoihin niin kuin varmaankin olet huomannut, jos olet vaikkapa sianlihakastiketta valmistanut.
Ööö... Miksi uittaisin ruokani rasvassa?
Sianlihassa on rasvaa luonnostaan uittamisen verran.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tarttuvatko asuntoon?
Mausteen tuoksu lähtee tuulettamalla, mutta jos rasvassa keitetään tai paistetaan, niin se kyllä tarttuu pintoihin niin kuin varmaankin olet huomannut, jos olet vaikkapa sianlihakastiketta valmistanut.
Ööö... Miksi uittaisin ruokani rasvassa?
Sianlihassa on rasvaa luonnostaan uittamisen verran.
Jaa, kumma kun minun sianlihoissani ei koskaan ole huomattavaa määrää rasvaa, ellen sitä itse lisää.
Tujut katkut nousi ainakin Bangladeshilaisen hepun kattilasta aikanaan amiksen soluasunnon keittiössä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tarttuvatko asuntoon?
Mausteen tuoksu lähtee tuulettamalla, mutta jos rasvassa keitetään tai paistetaan, niin se kyllä tarttuu pintoihin niin kuin varmaankin olet huomannut, jos olet vaikkapa sianlihakastiketta valmistanut.
Sianlihakastike? Taitaa harvempi alle viisikymppinen läskisoosia valmistaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tarttuvatko asuntoon?
Mausteen tuoksu lähtee tuulettamalla, mutta jos rasvassa keitetään tai paistetaan, niin se kyllä tarttuu pintoihin niin kuin varmaankin olet huomannut, jos olet vaikkapa sianlihakastiketta valmistanut.
Sianlihakastike? Taitaa harvempi alle viisikymppinen läskisoosia valmistaa.
No kyllä minä valmistan? Mutta ei se missään rasvassa ui. -ap
Up