Raa’at joulutortut on ainoita oikeita
Tykkääkö muut? Tänä vuonna ei tietysti pahemmin olla kyläilty, mutta yleisesti kaikki tarjoaa aina liian kypsäksi paistettuja torttuja. Musta ne on pilalla kun ovat ruskeita reunoilta ja palaset vaan varisee lautaselle kun haukkaa. Itse paistan 7-8 min kiertoilmalla 200 asteessa niin että jää sisältä raa’aksi ja ai että on hyvää :D eikä tuu maha kipeäksi jos joku sitä miettii. Kannattaa kokeilla
Kommentit (8)
Sama. Pahimpia on tähtitortut joita paistettu niin että sakarat on melkein mustia. Torttu pilalla.
Luulin että syöt ilman paistamista 😄 Ite en tykkää koko tortuista. Suolaiset versiot uppois paremmin.
Noin ne kuuluukin paistaa. Heti pois uunista jos alkaa näyttää, että joku torttu voisi kohta rusehtaa.
Vihje: laita tortut alas siinä uunissa, muuten jää raaaksi luumuhillon alta. Tämä on koettu. Siis pelti alahyllylle.
Kaikista paras on kun vetää sen taikinan naamaan suoraan paketista ja hillon lusikoi suoraan purkista.
Parhaita joulutorttuja ovat vähän nahistuneet. Muutama päivä paiston jälkeen jossain muovipussissa auttaa tässä prosessissa. Tykkään myös kaupan jäätelötötteröistä vain silloin, jos se vohveli on lötkö, eikä rapea.
Torttutaikanasarvet joissa sisällä mantelilastuja ja sokeria tai mantelimassaa on myös hyviä.
Oot oikeassa, en myöskään pidä jos ovat kovin kuivahtaneita