Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Raa’at joulutortut on ainoita oikeita

Vierailija
18.12.2020 |

Tykkääkö muut? Tänä vuonna ei tietysti pahemmin olla kyläilty, mutta yleisesti kaikki tarjoaa aina liian kypsäksi paistettuja torttuja. Musta ne on pilalla kun ovat ruskeita reunoilta ja palaset vaan varisee lautaselle kun haukkaa. Itse paistan 7-8 min kiertoilmalla 200 asteessa niin että jää sisältä raa’aksi ja ai että on hyvää :D eikä tuu maha kipeäksi jos joku sitä miettii. Kannattaa kokeilla

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
18.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oot oikeassa, en myöskään pidä jos ovat kovin kuivahtaneita

Vierailija
2/8 |
18.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama. Pahimpia on tähtitortut joita paistettu niin että sakarat on melkein mustia. Torttu pilalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
18.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luulin että syöt ilman paistamista 😄 Ite en tykkää koko tortuista. Suolaiset versiot uppois paremmin.

Vierailija
4/8 |
18.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Noin ne kuuluukin paistaa. Heti pois uunista jos alkaa näyttää, että joku torttu voisi kohta rusehtaa.

Vierailija
5/8 |
18.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vihje: laita tortut alas siinä uunissa, muuten jää raaaksi luumuhillon alta. Tämä on koettu. Siis pelti alahyllylle.

Vierailija
6/8 |
18.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikista paras on kun vetää sen taikinan naamaan suoraan paketista ja hillon lusikoi suoraan purkista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
18.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parhaita joulutorttuja ovat vähän nahistuneet. Muutama päivä paiston jälkeen jossain muovipussissa auttaa tässä prosessissa. Tykkään myös kaupan jäätelötötteröistä vain silloin, jos se vohveli on lötkö, eikä rapea.

Vierailija
8/8 |
18.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Torttutaikanasarvet joissa sisällä mantelilastuja ja sokeria tai mantelimassaa on myös hyviä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kuusi neljä