Diabetes Suomessa - perunajauho/tärkkelys! Miksi tähän ei puututa?
Suomessa isoissa keittiöissä ja ruokaloissa kaikkiin ruokiin laitetaan tärkkelystä esim. perunajauhoja (keitot, padat, kiisselit, jälkkärit, joilla sitä paksunnetaan. Ei ihme että meillä on tällainen diabetesongelma! Miten on mahdollista että tuo sallitaan edelleen? Suomeen ulkomailta palanneena tämä on järkyttänyt minua.
Kommentit (2)
Jep. Suomalaisten vaatimukset ruuan suhteen ovat kovin vaatimattomat, ja se nöyryys kostautuu terveydessä. Kaikissa työpaikkaruokailoissa yms. keittäjät käyttävät surutta tärkkelystä. Esim. myös jos jotain eksoottisempia ruokia tehdään, sen sijaan että käytettäisiin noita kookosmaitoja yms. laitetaan taas tärkkeystä sekaan sen sijaan. Ihmisten pitää herätä tähän, teitä myrkytetään hitaasti mutta varmasti.
-40-kymppisenä herännyt
Jep. Ja se armoton viljan/pastan/riisin käyttö. Tuo vanhakantainen nimitys "sokeritauti" on harhaanjohtava nimi. Ei kyse ole pelkästä sokerita vaan yleensäkin hiilihydraateista. Ne on hyväksi vain pieninä määrinä isolle osalle kansasta.