Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tämän kauden "Kuppilat kuntoon, Hans Välimäki" päättyi eilen ja paljasti ravintoloiden huonon tilan

Vierailija
10.12.2020 |

Tällä kaudella mukana oli kauheita ja vähemmän kauheita. Hämeenlinnan Cantina Pannuhuoneessa oli yritystå ja tahtoa. Eilen oli esillä Bistro Hiidenpirtti jossa ei ollut tahtoa eikä oikein yritystäkään.
Ootteko seurannut?

Kommentit (49)

Vierailija
1/49 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tahtoa eikä yritystä ja kirjapidon mukaan menee erittäin hyvin.

Vierailija
2/49 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen katsonut kaikki paitsi viimeisen jakson, ja jokaiseen voisin uudistuksen jälkeen mennä syömään. Montaa yrittäjää on tullut todella sääli, toivon jokaiselle hyvää jatkoa.

Hyvä kausi on ollut, vaikka ensin ajattelin että onko ihan pilalla kun Hans tuli Sukulan tilalle. Sukula on ihan mukava mies, mutta en jäänyt kaipaamaan hänen tyyliään syödä suu puoliksi auki natustellen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/49 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Odotin pelolla millainen Välimäki tulisi olemaan rennonletkeään Sukulaan verrattuna, mutta yllätyin iloisesti, tyyppihän tajuaa tämän formaatin ja oli siinä edukseen. Ne kunnostettavat kuppilat oli tosiaan aika surkeita, ehkä positiivisimmasta päästä Kuopion Thaikkupaikka.

Vierailija
4/49 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ärsyttää se kun kaikki menee täysin samalla kaavalla.

Ensin on kaikki vituillaan, ketään ei kiinnosta. Sitten Hans tekee taikojaan ja kas, täydellinen menu valmis ja ravintola stailattu. Sitten ruvetaan kokkaamaan oikeille asiakkaille ja kaikki menee keittiössä vituilleen, Hans menee ulos kiroilemaan ja sanoo olevansa viittä vaille valmis lähtemään kotiin. Sitten hän päättääkin mennä vielä auttamaan ja kas yhtäkkiä kaikki sujuu aivan fantastisesti ja asiakkaat hehkuttavat hyviä ruokia.

Hei, vähän mielikuvitusta näihin jaksoihin!

Vierailija
5/49 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tohtiiko tuota katsoa? Sukula sentää osasi kiroilla ja huutaa. EI VI*TU TÄTÄ TOUHUA". 

6/49 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen katsonut kaikki jaksot lukuunottamatta viimeistä. Aion kyllä katsoa senkin. Olen pitänyt Hansin tyylistä auttaa näitä ravintoloita, koska hän esiintyi enemmän omana itsenään, kuin Sukula joka näytteli liikaa olevansa Gordon Ramsay.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/49 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hans veti ihan hyvin, viimeisessä jaksossa vähän turhaan provoili ja itketti omistajaa.

Sitä en vaan tajua, että olisi sitten Sukula tai Välimäki niin miksi joka paikkaan täytyy nykyään tyrkyttää niitä halvatun burgereita? Tulee burgerit jo korvista ulos näissä paikoissa, vaikka Big Macista tykkäänkin.

Joka hemmetin kuppilassa on nykyään se 16e burgeri ja muu tarjonta sitten on mitä on.

Vierailija
8/49 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hans veti ihan hyvin, viimeisessä jaksossa vähän turhaan provoili ja itketti omistajaa.

Sitä en vaan tajua, että olisi sitten Sukula tai Välimäki niin miksi joka paikkaan täytyy nykyään tyrkyttää niitä halvatun burgereita? Tulee burgerit jo korvista ulos näissä paikoissa, vaikka Big Macista tykkäänkin.

Joka hemmetin kuppilassa on nykyään se 16e burgeri ja muu tarjonta sitten on mitä on.

Juuri samaa ajattelin ja sitten vielä Hansin ihme kommentit niistä burgereista, että pitää olla sellaisia että pystyy käsin syömään ja haukkaamaan. Onnistuu toki Hesen minijuustolla mutta ei näillä raflojen ylitsepursuavilla hampparitorneilla jotka pysyy pihviveitsellä koossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/49 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eilistä Hiidenpirttiä kyllä todellakin ihmettelin. Ei käynyt oikein selväksi onko se tytärkään käynyt ravintolakoulua? Se Ruoanlaitto oli kyllä niin omituista. 

Olin aluksi epäileväinen kun tuli tämä Hans Välimäki tähän, mutta yllätti iloisesti. Hänhän vaikuttaa ihan hyvältä tyypiltä kun aikaisemmin on saanut hänestä vähän veemäisen kuvan. 

Mä oon aina ohjelman jälkeen googlettanut ko. ravintolan ja ilmeisesti aika monessa oli kuitenkin palattu vanhaan menuun ja systeemiin "asiakkaiden pyynnöstä". 

Vierailija
10/49 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eilistä Hiidenpirttiä kyllä todellakin ihmettelin. Ei käynyt oikein selväksi onko se tytärkään käynyt ravintolakoulua? Se Ruoanlaitto oli kyllä niin omituista. 

Olin aluksi epäileväinen kun tuli tämä Hans Välimäki tähän, mutta yllätti iloisesti. Hänhän vaikuttaa ihan hyvältä tyypiltä kun aikaisemmin on saanut hänestä vähän veemäisen kuvan. 

Mä oon aina ohjelman jälkeen googlettanut ko. ravintolan ja ilmeisesti aika monessa oli kuitenkin palattu vanhaan menuun ja systeemiin "asiakkaiden pyynnöstä". 

W.T.:t meni röökille...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/49 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän Hans edes kiroile. Jyrkiboi, tule takaisin. Tässä vaiheessa olisin jo nauranut vedet silmissä. 

Vierailija
12/49 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Eilistä Hiidenpirttiä kyllä todellakin ihmettelin. Ei käynyt oikein selväksi onko se tytärkään käynyt ravintolakoulua? Se Ruoanlaitto oli kyllä niin omituista. 

Olin aluksi epäileväinen kun tuli tämä Hans Välimäki tähän, mutta yllätti iloisesti. Hänhän vaikuttaa ihan hyvältä tyypiltä kun aikaisemmin on saanut hänestä vähän veemäisen kuvan. 

Mä oon aina ohjelman jälkeen googlettanut ko. ravintolan ja ilmeisesti aika monessa oli kuitenkin palattu vanhaan menuun ja systeemiin "asiakkaiden pyynnöstä". 

W.T.:t meni röökille...

Tulee kyllä heti niin epähygieeninen olo kun kokkailun lomassa käydään vetämässä tupakkaa. Hyh, ei tekisi mieli mennää sellaiseen paikkaan syömään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/49 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hans halusi buffetit pois.

....

Voiko munakoiso sopia hampurilaiseen täytteeksi. En laittaisi.

Kiva ohjelma, harmi kun loppui.

Vierailija
14/49 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hyvä ote Hansilla noihin yrittäjiin. Harvoin vetää överiksi omalta osaltaan. Ja eihän moinen ketään auttaisikaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/49 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Eilistä Hiidenpirttiä kyllä todellakin ihmettelin. Ei käynyt oikein selväksi onko se tytärkään käynyt ravintolakoulua? Se Ruoanlaitto oli kyllä niin omituista. 

Olin aluksi epäileväinen kun tuli tämä Hans Välimäki tähän, mutta yllätti iloisesti. Hänhän vaikuttaa ihan hyvältä tyypiltä kun aikaisemmin on saanut hänestä vähän veemäisen kuvan. 

Mä oon aina ohjelman jälkeen googlettanut ko. ravintolan ja ilmeisesti aika monessa oli kuitenkin palattu vanhaan menuun ja systeemiin "asiakkaiden pyynnöstä". 

W.T.:t meni röökille...

Tulee kyllä heti niin epähygieeninen olo kun kokkailun lomassa käydään vetämässä tupakkaa. Hyh, ei tekisi mieli mennää sellaiseen paikkaan syömään.

Kokkailun lomassa käydään kakallakin joka ravintolassa. Kädet pestään, jos ehditään.

Vierailija
16/49 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina näissä kuppiloissa käytetään hampurilaisissa tukun einespihvejä. Ei olisi ylivoimaisen vaikeaa tehdä itse niitä.

Hansin makkaraperunat oli sellainen gourmet-annos, jossa oli kolmea erilaista makkaraa kokonaisena, itse tehdyt ranskalaiset ja itse tehtyä perunasalaattia.

Tässä viimeisessä Hiidenpirtti-kuppilassa. Muija näytti kyllä Rivo-Riitalta.

Vierailija
17/49 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tässä viimeisimmässä jaksossa nämä keittiötytöt antoivat aika osaamattoman ja ammattitaidottoman vaikutuksen. Röökillä ja puhelimessa roikkumista. Keittiö aika epäsiisti kunnes siivottiin. Pisti vain ajattelemaan, että kun palasivat ohjelman jälkeen tuttuun menuuseen "asiakkaiden pyynnöstä", taisi palata myös keittiö entiseen kuosiin...

Jotenkin passiivisagressiivisiä koko henkilökunta.

Vierailija
18/49 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itselläni on pistänyt silmään tuo valtava einesten ja valmistuotteiden käyttö ravintoloiden keittiöissä. Onko siihen muuta asiallista perustetta kuin se, että yritetään säästää henkilöstökuluissa? Vai miksi ei käytetä freshimpiä raaka-aineita ja tehdä enemmän itse niitä ruokia?

Vierailija
19/49 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mieli tekis jopa lähtee maistaan näitä, mutta jos ne listat on jo korvattu niillä vanhoilla eineksillä niin ei maksa vaivaa.

Vierailija
20/49 |
10.12.2020 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mua kans arveluttaa se, että Hans tuntuu aina muokkaavan menun omien mieltymystensä mukaiseksi. Sitten kaikissa paikoissa tarjotaan niitä samoja hampurilaisia, lihapiirakoita yms. Ja tosiaan se, että monessa paikassa kritisoi laadukkaiden raaka-aineiden käyttöä niiden hinnan vuoksi. Vähän ikävältä tuntuu mennä mihinkään syömään, jos tietää raaka-aineiden olevan sitä halvinta kuraa. Mieluummin sitten ostaa ihan kaupasta jotain hyvää, kuten lohta, ja laittaa siitä sitten herkkuuokaa kotona.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan viisi kolme